Μηνύσεις και αγωγές ετοιμάζει ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης

Σε όσους θεωρούν ότι είχε “κρυφές ατζέντες” και “θίγουν την ηθική, την αξιοπρέπεια και κυρίως την αλήθεια”, όπως επισήμανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μεθόριος»

Μηνύσεις και αγωγές σε βάρος όσων έχουν υποστηρίξει ότι κινήθηκε με “κρυφές ατζέντες” κατά τις επαφές και συζητήσεις που είχε όλο το προηγούμενο διάστημα για το θέμα του Φυλακίου, προανήγγειλε ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μεθόριος».

Οι ισχυρισμοί αυτοί «θίγουν την ηθική και την αξιοπρέπειά μου, κυρίως, όμως, πλήττουν την αλήθεια», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Μαυρίδης, προσθέτοντας ότι «η προσπάθεια σπίλωσής του θα κριθεί στα δικαστήρια».

«Με έχουν στοχοποιήσει, γίνεται μία τεράστια προσπάθεια σπίλωσης, όμως όλα θα κριθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων. Ήδη έχω ετοιμάσει μηνύσεις και αγωγές», είπε χαρακτηριστικά, αιτιολογώντας την απόφασή του.

Για τη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία δηλώνει ικανοποιημένος, σημειώνοντας ωστόσο ότι “θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη η συμμετοχή, αλλά υπήρχαν τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορονοϊού”. “Πέρασε ένα μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας και εκφράστηκε με την ομιλία.

Ο ίδιος επανέλαβε ότι για το θέμα της αύξησης δυναμικότητας του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών στο Φυλάκιο, «υπήρξε διαφωνία με τον αρμόδιο υπουργό, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στην πρόσφατη συνάντηση που είχε μαζί του στην Αθήνα», και πρόσθεσε ότι για το θέμα θα υπάρξει εκτενής συζήτηση και ενημέρωση κατά την επικείμενη επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στον δήμο Ορεστιάδας, στη διάρκεια της οποίας θα έχει συνάντηση με τις τοπικές αρχές και τους φορείς.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο