Η ΓΝΩΜΗ στην 26η Συνάντηση Νέων Άρδα

Η ομάδα της Γνώμης βρέθηκε την Παρασκευή 29 Ιουλίου στις ακριτικές και πανέμορφες Καστανιές του Έβρου. Εκεί στις όχθες του ποταμού Άρδα πραγματοοιείται για 26η χρονιά φέτος το μουσικό φεστιβάλ που έχει γράψει την δική του ιστορία και αγαπήθηκε πολύ από μικρούς και μεγάλους. Μετά από απουσία δύο ετών λόγω της πανδημίας του κορονωιού το μουσικό φεστιβάλ – που ανέδειξε το ακριτικό χωριό του Έβρου ως προορισμό για ανθρώπους κάθε ηλικίας που αγαπούν την καλή μουσική – επανήλθε δριμύτερο με παράλληλες εκδηλώσεις και ποικίλες πολιτιστικές δραστηριότητες.

Χθες Παρασκευή 29/7 που βρεθήκαμε εμείς είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε τους υπέροχους Χ. Δαντη και Κ. Τουρνά στην κεντρική σκηνή και μάλιστα σε κοινή εμφάνιση προς το τέλος της συναυλίας. Τα τραγούδια και των δύο γνωστά και αγαπημένα με τον κόσμο να τραγουδάει και να χορεύει συμμετέχοντας ενεργά. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα τη σκυτάλη πήρε μία νέα γυναίκα και ιδιαίτερα αξιόλογη καλλιτέχνις, η Γ. Νταγάκη που με την κρητική της λύρα ξεσήκωσε στην κυριολεξία το κοινό και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τι έδειξε η επιτόπια έρευνα;

Κόσμος πολύς ( όχι όσο την πρώτη ημέρα που ήταν η έναρξη του φεστιβάλ) όλων των ηλικιών έδωσε το παρόν. Φυσικά οι νεαρότερες ηλικίες κυριαρχούσαν. Αρκετοί μάλιστα είχαν κατασκηνώσει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κάμπινγκ που βρίσκεται σε ικανή απόσταση από τη μουσική σκηνή. Το πάρκινγκ μεγάλο και  η πρόσβαση σ’ αυτό άνετη. Όσο για τις τουαλέτες που εξυπηρετούσαν τους παρευρισκομένους ήταν καθαρές (μέχρι κάποια ώρα τουλάχιστον), θα μπορούσαν βέβαια να ήταν περισσότερες. Η συνέχεια αναμένεται δυναμική μέχρι την Κυριακή 31/7 που πέφτει η αυλαία για τον “Άρδα 2022”.

Δείτε τις φωτογραφίες μας και πάρτε μια γεύση από τη χθεσινή βραδιά.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο