Η ΓΝΩΜΗ στη συναυλία της Μελίνας Κανά στην Ορεστιάδα (+βίντεο)

Ο Δήμος Ορεστιάδας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Αναπτυξής Ορεστιάδας προχώρησαν αυτό το δύσκολο – από πολλές πλευρές – καλοκαίρι του 2021 στην διοργάνωση τεσσάρων μουσικών βραδιών από 29 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο της πόλης της Ορεστιάδας.

“Ζούμε άλλο ένα πρωτόγνωρο καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να συνεχίζουμε τις πολιτιστικές μας δράσεις για την ψυχαγωγία των συμπολιτών μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπει ο νόμος”, υποστηρίζουν οι διοργανωτές.

Όπως είχαμε γράψει στη gnomi on line η αυλαία άνοιξε με τον Διονύση Τσακνή και ήδη από την πρώτη ημέρα ο κόσμος έδειξε να αγκαλιάζει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Χθες βράδυ, λοιπόν, αποχαιρετώντας τον Ιούλιο και καλωσορίζοντας τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού κάτοικοι και  επισκέπτες της Ορεστιάδας είχαν τη χαρά να υποδεχθούν την εξαιρετική Μελίνα Κανά. Μαζί της ο νέος και ταλαντούχος Χάρης Πανόπουλος.

Η Κανά – συγκινημένη που συναντιόταν ξανά με το κοινό μετά από πολύμηνη αναγκαστική απραξία λόγω κορονοιού – ερμήνευσε τραγούδια δικά της και όχι μόνο. Το τρίτο και τελευταίο μέρος της συναυλίας ήταν αφιερωμένο στη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, την Βίκυ Μοσχολιού που όπως εξήγησε στο κοινό η Κανά αγαπάει και θαυμάζει ιδιαίτερα τα τραγούδια της και τον μοναδικό τρόπο που τα ερμήνευε.

Ευχαριστούμε πολύ Μελίνα για την υπέροχη βραδιά! Καλή αντάμωση το επόμενο καλοκαίρι ίσως σε κάποιο μουσικό φεστιβάλ αυτή την φορά (βλέπε: Άρδα).

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο