Η επιτροπή αγώνα του Δήμου Ορεστιάδας ‘υποδέχεται’ τον Μηταράκη έξω από το Δημαρχείο

Σε εγρήγορση και κατάσταση κινητοποίησης βρίσκονται αρχές φορείς και πολίτες του βορείου Εβρου με αφορμή την επικείμενη αυριανή επίσκεψη του Υπουργού  Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Μηταράκη στην περιοχή.

Η επιτροπή αγώνα του Δήμου Ορεστιάδας, λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις του τελευταίου 24ώρου (επίσκεψη Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Μηταράκη τη Δευτέρα 08/02/2021 και ώρα 14:30 στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Ορεστιάδας), τις αποφάσεις και τα ψηφίσματα του Δ.Σ., θεσμικών φορέων και συλλόγων/σωματείων

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Την επίδοση στον κ. Μηταράκη της απόφασης του Δ.Σ. για την αμετακίνητη θέση του για μη δημιουργία νέας δομής, μη αύξησης δυναμικότητας και χωρητικότητας των υφιστάμενων δομών, παρά μόνο τη βελτίωση συνθηκών διαβίωσης σε αυτές και την εφαρμογή αποτελεσματικών πολιτικών για την επίλυση του μεταναστευτικού/ προσφυγικού προβλήματος.

ΚΑΛΕΙ

Τους πολίτες για συμπαράσταση στην επιτροπή αγώνα κατά την επίδοση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου στον κ. Μηταράκη, στην είσοδο του Δημαρχείου, την ΔΕΥΤΕΡΑ 08/02/2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα.

 

Επιτροπή Αγώνα Δήμου Ορεστιάδας

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο