Η απάντηση Χαρδαλιά για τον συγχρωτισμό στον Εχίνο

Η παραπάνω φωτογραφία έκανε σήμερα τον γύρο του διαδικτύου αποσπώντας αρνητικές κριτικές για το γεγονός ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς,  παρεβρίσκεται σε σύσκεψη που έγινε εκτάκτως στον Εχίνο με θέμα το κοροναϊό με τόσο κόσμο.

Η φωτογραφία προκάλεσε εντύπωση καθώς η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη. Μπορεί βέβαια όλοι να φορούν μάσκες, αλλά όπως φαίνεται δεν τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.

Σε όσους λοιπόν έκαναν αρνητικά σχόλια θέλησε να απαντήσει σήμερα στην ενημέρωση του ο κ Χαρδαλιάς, λέγοντας ότι ήταν μία «φωτογραφία της στιγμής» και ότι «όλοι φορούσαμε γάντια, μάσκες ενώ υπήρχαν και διαθέσιμα αντισυπτικά». Κάλεσε δε, όλους να «μην προσπαθούμε να δημιουργήσουμε είδηση».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την επίσκεψη αυτή καθαυτή, υπενθυμίζεται ότι ο Εχίνος βρίσκεται σε καθολική καραντίνα.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους κατοίκους των χωριών που ανταποκρίθηκαν πλήρως στις οδηγίες που τους δόθηκαν. Ευχαριστώ τον δήμαρχο Μύκης Ντελή Χουσεήν Ριτβάν καθώς ανέλαβε μία ευθύνη δυσανάλογη με το μέγεθος των δήμου που εκπροσωπεί. Η Ελλάδα ισόνομα αγκαλιάζει όλους τους πολίτες της ανεξαρτήτως θρησκεύματος».

Τέλος ο κος Χαρδαλιάς ευχαρίστησε και τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο και είπε ότι σήμερα έφτασαν στη Θράκη τέσσερα συνεργεία του ΕΟΔΥ που πήραν 165 δείγματα από άτομα που βρίσκονται σε καραντίνα.

in.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο