efhmerida1

H LavAzza δυναμικά και στην Αλεξανδρούπολη με την δημιουργία Training Center

ΗCoca Cola 3E και η εταιρία Lavazza έχουν επιλέξει ως ένα ακόμη  νέο σταθμό τους την Θράκη και την Barista Lovers  με την δημιουργία του νέου Lavazza Training Center.

Μια νέα συνεργασία που αναβαθμίζει τον κλάδο της εστίασης, δίνοντας πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα της  Lavazza στην Ελλάδα. Οι επιχειρήσεις εστίασης του δικτύου Lavazza,  θα έχουν συνεχή εκπαίδευση προσωπικού,  με  ένα επιπλέον πακέτο συνδυαστικών παροχών που θα περιλαμβάνει coffee partys και  events. Το κέντρο ξεκίνησε την λειτουργία τον  Μάιο του 2017.

To Lavazza Training Center της Π.Ε. Έβρου – Ξάνθης θα εγκατασταθεί στην Αλεξανδρούπολη, σε ένα χώρο που έχουν ήδη εκπαιδευτεί περισσότεροι από 425 νέοι άνθρωποι,  με αγάπη και πάθος για τα μυστικά του καφέ. Η ομάδα του κέντρου αποτελείται  από νέους  ανθρώπους, μεταξύ αυτών εκπαιδευτές (Barista Trainer), τεχνικούς, πωλητές και συνεργάτες από το χώρο του Μάρκετινγκ, που έχουν στόχο να υποστηρίξουν ολιστικά τις επιχειρήσεις του δικτύου Lavazza,  σε συνεργασία με τους ανθρώπους της Lavazza, 3E και της Barista Lovers

Η Χριστίνα Πατρίκη, υπεύθυνη λειτουργίας του κέντρου,  ανέφερε «Είμαστε στο χώρο του καφέ από αρχές του 2000. Πλέον συνδυάζουμε την βαθιά γνώση στα μυστικά του καφέ με την αντίληψη των αναγκών και του παλμού της αγοράς», και πρόσθεσε «το όραμα μας ήταν από την αρχή  να  δημιουργήσουμε μια κάθετη λύση που να επιτρέπει στον επιχειρηματία να ασχοληθεί αποτελεσματικά με την διαχείριση της επιχείρησής του αφήνοντας σε εμάς «όλα» τα υπόλοιπα που αφορούν του καφέ. Αυτό το πετύχαμε εστιάζοντας στην υποστήριξη των ανθρώπων πίσω από το Μπαρ. Δημιουργήσαμε  προστιθέμενη αξία σε περισσότερα από 80 καταστήματα με εβδομαδιαίες επισκέψεις (Barista Trainer – Tsek List) και Follow Ups, από έμπειρους  Barista Trainers, ώστε να διασφαλίσουμε σταθερά υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος».

H ομάδα της Barista Lovers, έχει βραβευθεί από το Επιμελητήριο Έβρου για την «Ενσωμάτωση Καινοτομίας στις Παρεχόμενες Υπηρεσίες».  Η Barista Lovers υπήρξε η πρώτη επιχείρηση που αναγνώρισε την σημασία της εκπαίδευσης και ανάπτυξης του προσωπικού των καταστημάτων και  εστίασε στο after sales service πέραν από την τυπική πώληση προϊόντων. Το πρωτόκολλο εκπαίδευσης  ακολουθεί τα αυστηρά πρότυπα παρασκευής ροφημάτων και διαχείρισης μπαρ της  Speciality Coffee Association of Europe (SCAE), και του Lavazza, ενώ οδηγεί και σε απόκτηση διεθνώς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού κατάρτισης. Οι επιχειρήσεις του δικτύου κέρδισαν σταθερή ποιότητα, εξοπλισμό τελευταίας γενιάς  και εξειδικευμένο προσωπικό με  μηδενικό κόστος.

Η   Lavazza κατέχει  το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς του Εspresso παγκοσμίως. Σύμφωνα με το euro2day.gr  η Coca Cola 3E θα αναλάβει τις  πωλήσεις, την διανομή, το trade marketing και την πλήρη ανάπτυξη και ενεργοποίηση στην αγορά. Η  Lavazza θα συνεχίσει τη δραστηριότητα που αφορά το καταναλωτικό μάρκετινγκ (consumer marketing), την ανάπτυξη προϊόντων, την καινοτομία, τις πρώτες ύλες και την παραγωγή.

Νέα χαρμάνια (blends) ανώτερης ποιότητας, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα να πλαισιώσουν τα Premium Blend της Lavazza (Tierra, Pienaroma, 100% arabica) και άλλες κατηγορίες espresso blends (όπως ο νέος Gold selection, που θα έρθει σε εμάς σύντομα,  καθώς και Top Class, Gran Espresso, Crema & Aroma, Grande Ristorazione και άλλα). Η μεγάλη ποικιλία  εμπλουτίζεται, πέραν των blends, (πολυποικιλία) και με την εκλεκτή μονοποικιλία (Single-Origin) Kafa 100% arabica, από την Αιθιοπία. Η γκάμα  συμπληρώνετε με την σοκολάτα Eraclea σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων καθώς και την ολοκληρωμένη σειρά του  τσάι Whittington. Όλα αυτά θα συνοδεύονται με τα ανάλογα αναλώσιμα και σερβίτσια και pop υλικό υποστήριξης.

Το Training Center της Lavazza βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της  Barista Lovers, στην Λ. Δημοκρατίας 14, με Α. Ποιμενίδη γωνία στην Αλεξανδρούπολη. Εκεί μια ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων, θα κατευθύνει τους επαγγελματίες στην επιλογή της καλύτερης λύσης, με ενημέρωση, δειγματισμό και ανάλυση τελικού κόστους, με τα οφέλη των προϊόντων αυτών.

Σχετικά με την Barista Lovers

H ομάδα της barista lovers δραστηριοποιείται  στον χώρο του Bar και του επαγγελματικού εξοπλισμού από τις αρχές του 2000 και αποτελείται από νέους και ενθουσιώδεις επαγγελματίες,  που ερευνούν συνεχώς την ελληνική και διεθνή αγορά, εντοπίζοντας  νέα καινοτόμα προϊόντα και ιδέες.  Στόχος της ομάδας είναι η δημιουργία προστιθέμενης αξίας στον τελικό καταναλωτή,  με σκοπό την αύξηση κερδοφορίας και την δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για τους πελάτες του δικτύου και συνεργάτες της.

Η εταιρεία σήμερα  υποστηρίζει καταστήματα εστίασης στις  Π.Ε. Έβρου και Ξάνθης, ενώ  μέσω του Ηλεκτρονικού της καταστήματος, εξυπηρετεί ετησίως 670 επαγγελματίες του καφέ στην Ελλάδα, και Κύπρο, Βουλγαρία, παρέχοντας  προϊόντα σχετικά με την παρασκευή καφέ, ποτών και ροφημάτων και αξεσουάρ Barista και Bartender. Η barista-lovers.gr απευθύνεται στον ιδιοκτήτη  επαγγελματία, στον bar man, αλλά και στον οικιακό χρήστη, (coffe lover), απλό εραστή του είδους, με προϊόντα από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr