Γενική Συνέλευση και εκλογές αύριο στην Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξ/πολης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξ/πολης προσκαλεί όλα τα μέλη της Λέσχης σε  Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση η οποία αποφασίστηκε στη συνεδρίαση  του Δ.Σ.  της 30ης   Σεπτεμβρίου 2021  και  θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου ( Λεωφ. Δημοκρατίας 307), την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 6.μ.μ.  Από την εμπειρία προυγούμενων διαδικασιών γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει απαρτία στη πρώτη Γ.Σ.

Σε περίπτωση λοιπόν μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 6.00 μ.μ., στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου  (Λεωφ. Δημοκρατίας 307) με τα εξής θέματα:

  1. Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο Απρίλιος 2019 – Σεπτέμβριος 2021.
  2. Προγραμματισμός δράσεων για την περίοδο 2021-2023.
  3. Οικονομικός απολογισμός.
  4. Εγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου
  5. Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Σας υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα μέλη της ΚΛΑ που είχαν εγγράφει έως και την 30/9/21 και που θα είναι ταμιακά τακτοποιημένα μέχρι την ημέρα/ώρα των εκλογών.

Αγαπητά μας μέλη, σας καλούμε να έρθετε και να συμμετάσχετε στη γενική συνέλευση με τις ιδέες και τις προτάσεις σας. Καλό είναι να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της πιο ενεργούς εμπλοκής σας στα δρώμενα της ΚΛΑ θέτοντας υποψηφιότητα για εκλογή στο Δ.Σ. Οι καιροί είναι δύσκολοι για τον πολιτισμό με ποιότητα, η Λέσχη χρειάζεται και άλλους ανθρώπους με όρεξη, ιδέες και ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς!  Η ουσιαστική συμμετοχή σας στις δραστηριότητες της Κ.Λ.Α είναι απαραίτητη ώστε να διατηρηθεί και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η ποιότητα και η ποσότητα των προβολών και άλλων εκδηλώσεων της. Σας περιμένουμε όλους!

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΛΑ

 

σύμφωνα με τα μέτρα περιορισμού εξάπλωσης της νόσου covid-19, η είσοδος στη Γενική Συνέλευση επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε όσους επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο