Φωτίστηκε το στάδιο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης

Νέους πυλώνες φωτισμού απέκτησε το στάδιο Φώτης Κοσμάς της Αλεξανδρούπολης.

Η εξέλιξη αυτή έγινε δεκτή με ικανοποίηση και ανακούφιση από τους ανθρώπους του αθλητισμού που κάνουν χρήση του σταδίου, ιδιαίτερα του στίβου, καθώς θα μπορούν υπό καλύτερες συνθήκες να προπονούνται απογευματινές και βραδινές ώρες, κάτι που μέχρι πρόσφατα ήταν δύσκολο.

Οι εργασίες τοποθέτησης νέων ιστών φωτισμού και αντικατάσταση των παλιών και φθαρμένων πραγματοποιήθηκε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου με την επίβλεψη του αντιδημάρχου Αθλητισμού Θεόδωρου Βουρδόλη.

Από την Κυριακή η εικόνα ήταν διαφορετική, ενώ πριν από λίγα λεπτά ο αντιδήμαρχος κοινοποίησε μια φωτογραφία με το καλά φωτισμένο πλέον στάδιο της πρωτεύουσας του Έβρου.

Στους τσιμεντοϊστούς ηλεκτροφωτισμού που αντικαταστάθηκαν, εγκαταστάθηκαν προβολείς  LED  ισχύος 720W, ενώ ο κάθε ιστός φέρει βάση 3 (τριών) θέσεων συνολικού μήκους 1,80 μέτρων, για την τοποθέτηση αντίστοιχων νέας τεχνολογίας προβολέων.

Η ανάρτηση του αντιδημάρχου

«Τι και αν είναι 7 :00 το πρωί…

Τι και αν είναι Σάββατο…

Εμείς είμαστε εδώ να φροντίσουμε το “σπίτι μας”….

Νέοι πυλώνες φωτισμού στο στάδιο Φώτης Κοσμάς. Μετά από πάρα πολλά χρόνια αντικατάσταση των φθαρμενων τσιμεντενιων ιστών φωτισμού με νέους σύγχρονους και νέας τεχνολογίας προβολέων που θα δίνουν την δυνατότητα στα παιδιά μας να βρίσκονται ακόμη περισσότερη ώρα μέσα στα γήπεδα».

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο