Aνοικτή Ευχαριστήρια Επιστολή

Προς το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΓΠΝΑ)

Η φωτογραφία αποθανατίζει ένα συγκινητικό περιστατικό στην Β Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του ΓΠΝΑ που έκανε πολλούς να δακρύσουν. Ο πατέρας μας Nικόλαος Δεληγιάννης αυθόρμητα, με δάκρυα στα μάτια, μόλις είχε προσπαθήσει να φιλήσει με ευγνωμοσύνη τα χέρια που του έσωσαν την ζωή. Τα χέρια του Καθηγητή Χειρουργικής Μιχάλη Πιτιακούδη. Ο καθηγητής Μιχάλης Πιτιακούδης συγκινημένος τον τράβηξε δίπλα του και βγήκε μαζί του αυτή την υπέροχη φωτογραφία.

Ο πατέρας μας ζει χάρη στην αγάπη του χειρουργού Μιχάλη Πιτιακούδη για τον κάθε ασθενή του, την συγκινητική αφοσίωση του στο έργο του που αναγνωρίζεται μέσα από τις συνεχείς και άοκνες προσπάθειες του για την σωτηρία των ασθενών του μέρα νύχτα. Ευχαριστούμε εκ βαθέων τον Καθηγητή Μιχάλη Πιτιακούδη και την δική του ομάδα των ειδικευόμενων ιατρών. Και του ευχόμαστε ειλικρινά και εις ανώτερα, γιατί πραγματικά το αξίζει!

Ευχαριστούμε θερμά το νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής μαζί με την προϊσταμένη κ Ασπασία Παπαδοπούλου για την συγκινητική αφοσίωση και αδιάκοπη φροντίδα τους.

Θερμές ευχαριστίες και στον καρδιολόγο μας Βασίλη Μπράχο για την δική του συμβολή στην σωτηρία του πατέρα μας.

Ο υπερήλικας πατέρας μας ζει στην Αλεξανδρούπολη με την επίσης υπερήλικη σύζυγο του Ουρανία, με καταγωγή από την Σαμοθράκη. Υπηρέτησε στον ελληνικό στρατό καθ όλη την διάρκεια του εμφυλίου πολέμου μετά το τέλος του οποίου πάλεψε για να συντηρήσει την οικογένεια του, εργαζόμενος ως επαγγελματίας οδηγός μεταφορικών μέσων επί 42 χρόνια. Πολλοί τον θυμούνται ως τον οδηγό που οδήγησε το πρώτο αστικό λεωφορείο στην Αλεξανδρούπολη το 1962 αλλά και ως εκλεγμένο Πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων Οδηγών Νομού Έβρου. Πολλοί περισσότεροι τον θυμούνται ως οδηγό και ιδιοκτήτη ΤΑΧΙ αλλά και εκλεγμένο Πρόεδρο τους μέχρι που συνταξιοδοτήθηκε.

Αγωνίστηκε μαζί με τους συναδέλφους του για την βελτίωση της λειτουργία των ΤΑΧΙ και πέτυχε υψηλού επιπέδου επαγγελματική συμπεριφορά, συνέπεια, ήθος και εντιμότητα με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Γνωστός για τους παραπάνω λόγους στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης ο πατέρας μας Νικόλαος Δεληγιάννης επιθυμεί να απευθύνει δημόσια την ευχαριστήρια επιστολή του.

« Εγώ ο Νικόλαος Δεληγιάννης ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον πανεπιστημιακό χειρουργό Μιχάλη Πιτιακούδη που με έσωσε στο παρά πέντε. Έδινε μάχες καθημερινές για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προέκυπταν. Ο Θεός να τον έχει καλά να σώζει κι άλλες ζωές μέσα από την επιστήμη του. Γιατί δεν είναι μόνον άριστος χειρουργός αλλά και μεγάλη ψυχή ως άνθρωπος! Ευχαριστώ και όλους τους γιατρούς στην ομάδα του Καθηγητή που εργάστηκαν για μένα. Ιδιαίτερα ευχαριστώ την προϊσταμένη Ασπασία Παπαδοπούλου που κάθε πρωί με το χαμόγελο της μου έδινε κουράγιο. Όμως θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω και τον εξαίρετο επιστήμονα καρδιολόγο Μπράχο Βασίλη που οικειοθελώς παραβρέθηκε ως καρδιολόγος μου επί 5 ώρες μέσα στο χειρουργείο με τον χειρουργό γιατρό μου Μιχάλη Πιτιακούδη. Θα θυμάμαι πάντα τις παρήγορες συχνές επισκέψεις του στο νοσοκομείο, αλλά και την σύζυγο του Ελένη που μου συμπαραστάθηκε τόσο συγκινητικά που την θεωρώ πλέον κόρη μου.»

Ευγνώμονες προς το ΓΠΝΑ, ευχόμαστε δύναμη και υγεία στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό , ώστε παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σ αυτούς τους χαλεπούς για την υγεία καιρούς, να συνεχίζουν με την γνωστή τους αυτοθυσία τους να σώζουν ζωές.

Αγγελική Δεληγιάννη: Επίτιμος Σχολική Σύμβουλος, π. Εκπαιδευτική Ακόλουθος Πρεσβείας Λονδίνου & Σύμβουλος-Καθηγήτρια ΕΑΠ & Βάσω Δεληγιάννη: Εκπαιδευτικός Β/θμιας
Εmail: ade@gecon.gr & angelici@otenet.gr

About Author

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του