Εξιχνιάστηκαν 3 διαρρήξεις καταστήματος και οικίας και μια κλοπή οχήματος στο νομό Έβρου

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τρεις διαρρήξεις καταστήματος και οικίας, καθώς και μία (κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που διαπράχθηκαν το Μάιο και τον Ιούνιου του 2020, στο νομό Έβρου.

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Αναλυτικότερα, προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, άγνωστος δράστης την 13 και 15-6-2020 διέρρηξε κατάστημα σε οικισμό του Έβρου και αφαίρεσε από το εσωτερικό του χρήματα, δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δύο ηλεκτρονικές συσκευές και δέκα φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Μετά από σχετικές έρευνες και αναζητήσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη των διαρρήξεων, ενώ σε έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος που οδηγούσε,  βρέθηκαν οι αφαιρεθείσες ηλεκτρονικές συσκευές και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίες αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Από την συνέχιση της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε επίσης ότι ο δράστης διέρρηξε μία οικία σε οικισμό του Έβρου, αφαιρώντας από το εσωτερικό της διάφορα κοσμήματα, καθώς και ότι αφαίρεσε το παραπάνω όχημα, από επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων οχημάτων, στην Αλεξανδρούπολη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα κοσμήματα, τα οποία κατασχέθηκαν, προκειμένου να αποδοθούν στη δικαιούχο τους.

Από την κατοχή του δράστη και το όχημα που οδηγούσε κατασχέθηκαν επίσης χρήματα, 1 φακός χειρός και 6 ζεύγη πλαστικά γάντια, διαρρηκτικά εργαλεία και μία κουκούλα (full-face).

H δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του