efhmerida1

Έβδομος νεκρός από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

Τον έβδομο νεκρό από τον κορονοϊό καταγράφει στο ενεργητικό της η χώρα μας. Ένας 86χρονος που είχε προσβληθεί από τον κορονοϊο στις αρχές της εβδομάδας έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο Μαμάτσειο Κοζάνης.

Πρόκειται για μόνιμο κάτοικο του χωριού Δαμασκηνιά Κοζάνης που παρουσίασε τα συμπτώματα της νόσου πριν από μία εβδομάδα αλλά μετά από επιδείνωση των συμπτωμάτων από την πέμπτη ημέρα δεν άντεξε και έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Είναι το δεύτερο θύμα από τον κορονοϊό στο συγκεκριμένο χωριό μετά τον 90χρονο πατέρα του αρχικού φορέα του χωριού.

Το δυσάρεστο είναι πως ένας ακόμα ηλικιωμένος κάτοικος του χωριού βρίσκεται επίσης σε κρίσιμη κατάσταση και σήμερα θα του γίνει τραχειοτομή διότι αντιμετωπίζει πρόβλημα οξυγόνωσης. Η τραχειοτομή είναι η χειρουργική επέμβαση κατά την οποία οι γιατροί δημιουργούν τεχνητά ένα άνοιγμα στο λαιμό ώστε να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση στην τραχεία.

ethnos.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης-Βασικός Μέτοχος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr