Εκδρομές του ονείρου για τα πιο αξέχαστα Θεοφάνια!

Ανακαλύψτε 3 μοναδικές επιλογές από το Democritus Travel για τα πιο αξέχαστα Θεοφάνια
1. Απόδραση στα μαγικά Ιωάννινα και τα παραμυθένια Ζαγοροχώρια! 

Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να επισκεφθεί κανείς το διαμάντι της Ηπείρου, τα γεμάτα ζωή και χρώμα Ιωάννινα, με τη λίμνη και τον θρύλο του Αλή Πασά, το ξακουστό σπήλαιο, το πανέμορφο κάστρο!  Η εμπειρία, όμως, που προσφέρει το Democritus Travel, δεν σταματά εκεί! Η εκδρομή περιλαμβάνει γνωριμία με το Μέτσοβο, την  ιστορία, την παράδοση και τα τοπία που κόβουν την ανάσα. Θα γνωρίσουμε κι άλλα περίφημα Ζαγοροχώρια, με τις Δρακολίμνες, τα φαράγγια, τα γεφύρια, που θα μαγέψει και τους πιο απαιτητικούς…

4 ημέρες οδική εκδρομή || Αναχώρηση από Αλεξανδρούπολη στις 03 – 06 Ιανουαρίου 2020.

Μάθετε περισσότερα εδώ

 

 

2. Το μεγαλείο της φύσης σε Καστοριά και Πρέσπες και τα ξακουστά Ραγκουτσάρια!

Μία εκδρομή για πολύ «ψαγμένους», λάτρεις της φύσης, αλλά και της παράδοσης, είναι αυτή που διοργανώνει το Democritus Travel για τα φετινά Θεοφάνια σε Καστοριά – Λίμνες Πρέσπες – Νυμφαίο, με αγιασμό στη Λίμνη Ορεστιάδα και μία καλή «γεύση» από τα προεόρτια Ραγκουτσάρια. Ένα πρόγραμμα με  περιοχές και δραστηριότητες προσεκτικά διαλεγμένες για να σας προσφέρουν 4 ημέρες γεμάτες συγκινήσεις, εκεί που ο χειμώνας «αποθεώνεται».

4 ημέρες οδική εκδρομή || Αναχώρηση από Αλεξανδρούπολη στις 03 – 06 / 01 / 2020

Δείτε αναλυτικά την εκδρομή

3. Θεοφάνια στην Κωνσταντινούπολη, είναι must!

Ο εορτασμός των Θεοφανίων στην Κωνσταντινούπολη είναι μία εμπειρία που θα σας γεμίσει συγκίνηση, ευλάβεια και κατάνυξη. Ακολουθήστε μας στην ημερήσια εκδρομή που διοργανώνει και φέτος το Democritus Travel, η οποία περιλαμβάνει  επίσκεψη στο Μπαλουκλί με τους τάφους των Πατριαρχών, αλλά και στο Πατριαρχείο, όπου ορθόδοξοι Χριστιανοί στην Κωνσταντινούπολη, αναπαριστούν τον εορτασμό των Θεοφανείων. Μετά από την παραδοσιακή λειτουργία στην εκκλησία το πλήθος κατευθύνεται προς το Χρυσό Κέρας με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο για την τελετή καθαγιασμού των υδάτων. Ακολουθεί πρόγραμμα ξεναγήσεων και επιστροφή αυθημερόν στην Αλεξανδρούπολη.

Ημερήσια εκδρομή || Αναχώρηση στις 06 Ιανουαρίου 2020

Πληροφορίες της εκδρομής εδώ

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο