Έχει και ο Έβρος στύλους της ΔΕΗ να περνούν μέσα από τα μπαλκόνια του!

Μετά την Ξάνθη, που έγινε viral, σειρά έχουν Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα

Μετά από την Ξάνθη και το μπαλκόνι μέσα από το οποίο περνά ένας ολόκληρος στύλος της ΔΕΗ, αντίστοιχες περιπτώσεις εντοπίσαμε και στον Έβρο. Στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης στη  μία περίπτωση και στο κέντρο της Ορεστιάδας στο άλλο, οι φωτογραφίες αποτυπώνουν άλλο ένα τρελό και παράδοξο των ελληνικών πόλεων.
Η περίπτωση της Ξάνθης έγινε πριν λίγες ημέρες viral. Kάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στην EΡΤ ότι προηγήθηκε η τοποθέτηση της κολώνας φωτισμού και εκ των υστέρων κτίστηκε γύρω της η πολυκατοικία.
Στην περίπτωση της Αλεξανδρούπολης, η κολώνα διαπερνά τα μπαλκόνια οικοδομής, η οποία βρίσκεται επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, λίγο πριν τη συμβολή της με την οδό Ρήγα Φεραίου, στο ρεύμα προς την Ακαδημία.

Όσο για την Ορεστιάδα, η συγκεκριμένη πολυκατοικία με τον «χωνευτό» στύλο, βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και όπως αναφέρει αναγνώστης μας, «σε ύψος τρώει το μπαλκόνι, στο έδαφος τρώει τον διάδρομο πεζών, ο οποίος κάνει παράκαμψη λίγα εκατοστά πριν κάποιος συνάνθρωπός μας με προβλήματα όρασης χτυπήσει πάνω στην κολώνα».

Ελλάς, το μεγαλείο σου!

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο