Δύο προβολές σημερα από την Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης

 Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου στις 20:15 και την Τρίτη 16 Νοεμβρίου στις 21:30 , στο πλαίσιο του αφιερώματος στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο προβάλλεται η ταινία «Η Μαρία και οι άλλοι (Maria y los demas), μια Ισπανική δραματική κωμωδία γυρισμένη το 2016.

Από τότε που πέθανε η μάνα της, η Μαρία προσέχει τον πατέρα και τα αδέλφια της. Είναι υπεύθυνη και ελέγχει τα πάντα, υπήρξε πάντα ο πυλώνας της οικογένειας και νοιώθει περήφανη γι’ αυτό. Έτσι, όταν ο πατέρας της ανακοινώνει ότι παντρεύεται την συμπαθή νοσοκόμα του, Κατσίτα, η Μαρία βλέπει τον κόσμο της να διαλύεται.

Είναι η ώρα να τολμήσει να ζήσει τη δική της https://www.youtube.com/watch?v=mcNxcqnsWhs

Επιπλέον, μόνο τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου στις 22:00 θα προβληθεί το ντοκυμαντέρ «Αίσθηση Πιατσολα» , ένα ντοκυμαντέρ για τη μελαγχολία της μουσικής του πιο γνωστού παγκοσμίως Αργεντινού συνθέτη, που παρουσιάζει την προσωπικότητά του και συνδέει επεισόδια της ζωής του με συγκεκριμένα έργα του.

Οι προβολές πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις Πρεσβείες της Ισπανίας και της Αργεντινής και το Ινστιτούτο «Θερβάντες»και η είσοδος είναι δωρεάν, με τήρηση των μέτρων προστασίας από τον COVID 19.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο