Δύο διερμηνείς στην Αλεξανδρούπολη προσλαμβάνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.) απευθύνει δεύτερη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων διερμηνέων Προγράμματος στην Αλεξανδρούπολη για τις ανάγκες του προγράμματος «Ιncreasing COVID-19 Mobile Testing capacities in Greece» που χρηματοδοτείται από τη DG SANTE/Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με τη Διεθνή Ομοσπονδία Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού/Ερυθράς Ημισελήνου (ΔΟΕΣ/IFRC) και υλοποιείται από τον ΕΕΣ. Το πρόγραμμα αφορά στη διενέργεια τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 σε στοχευμένες ομάδες πληθυσμού (μετανάστες και πρόσφυγες σε όλη την Ελλάδα, ΡΟΜΑ και άστεγους στην Αττική).

Οι επιθυμητές γλώσσες διερμηνείας στα Ελληνικά είναι Αραβικά, Φαρσί και Γαλλικά, ενώ η γνώση επιπλέον γλώσσας θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν και θα ληφθεί υπόψιν στη διαδικασία επιλογής. Οι διερμηνείς θα εργαστούν στην Κινητή Ομάδες Διενέργειας Τεστ του ΕΕΣ για διάστημα 5 μηνών, με καθεστώς μερικής απασχόλησης (πέντε ημέρες το μήνα) και θα υπογράψουν ατομική σύμβαση εργασίας στο πλαίσιο του προαναφερόμενου προγράμματος.

Η βάση εργασίας για τους διερμηνείς θα είναι η Αλεξανδρούπολη, αλλά θα πρέπει να καλύπτουν επιχειρησιακές περιοχές και σε άλλες Περιφέρειες/Περιφερειακές Ενότητες, σύμφωνα με τις ανάγκες του προγράμματος. Η μετακίνηση θα γίνεται με υπηρεσιακά αυτοκίνητα, θα καλύπτεται η διανυκτέρευση και θα παρέχεται η προβλεπόμενη εκτός έδρας αποζημίωση. Την πλήρη περιγραφή της θέσης και των απαιτούμενων προσόντων μπορείτε να δείτε, στα ελληνικά και αγγλικά, στα παραρτήματα που ακολουθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν τα βιογραφικά τους, μέχρι την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00, στη Διεύθυνση Προσωπικού του ΕΕΣ, υπόψιν κ. Σ. Γαβριλάκη, στο email: human-res@redcross.gr, με θέμα: «Θέση Διερμηνέα Αλεξανδρούπολης Προγράμματος «Ιncreasing COVID-19 Mobile Testing capacities in Greece».

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 36 13 559 (Διεύθυνση Προσωπικού).

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο