Δραματικές ώρες για το τμήμα βόλεϊ του Εθνικού, παραίτηση Τ.Α.Α., ο λόγος στη διοίκηση Ερασιτέχνη              

Δραματικές ώρες βιώνει το τμήμα βόλεϊ του Εθνικού, μετά την απόφαση παραίτησης της διοίκησης του τμήματος Βόλει ΤΑΑ. Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και τα μεγάλα θύματα, εν μέσω  εξέλιξης του πρωταθλήματος, είναι οι παίκτες και οι προπονητές που περιμένουν να μάθουν αν και πως θα κατέβουν να αγωνιστούν το Σάββατο στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι παραιτήσεις Λουπασάκη, Μιχαηλίδη και λοιπών έγιναν γνωστές, η κεντρική διοίκηση του ερασιτέχνη δήλωνε αρχικά άγνοια και πλέον σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις της, που θα τις ανακοινώσει αύριο σε έκτακτη συνέντευξη τύπου. Μάλιστα έγινε ήδη γνωστό ότι συγκαλείται έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου για να παρθούν αποφάσεις

 Η ανακοίνωση για την έκτακτη Γ.Σ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Μετά τη συνεδρίαση της 02/02/2020 του ΔΣ του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης αποφασίστηκε η Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα γίνει στις 15.02.2020 ημέρα Σάββατο και ώρα 9:00 π.μ. Σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα 17:00 μ.μ, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στον 3ο όροφο.

Θεματολογία της Γενικής Συνέλευσης:

  1. Τροποποίηση Καταστατικού και ενημέρωση από την Εξελεγκτική Επιτροπή των Οικονομικών Δεδομένων του Συλλόγου και
  2. Τεκταινόμενα στο ΤΑΑ.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος                                                                                                                       Η Γεν. Γραμματέας

ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Αυγερινός Μεσινέζης                                                                                                    Βασιλική Κοϊνάκη

 

Τι υποστηρίζει το απερχόμενο ΤΑΑ

Το βράδυ της Τρίτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόρασης ο μέχρι χθες γενικός γραμματέας και εκπρόσωπος Τύπου του ΤΑΑ Εθνικός Παύλος Μιχαηλίδης ανέφερε τους λόγους της παραίτησης. Υποστήριξε ότι δεν πρόκειται για παραίτηση αλλά για αποχώρηση επειδή «η παραίτηση υποβάλλεται σε κάτι που είναι νόμιμο».

Αναφορικά με τους λόγους κατά το υπό αποχώρηση ΤΑΑ δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια συνεργασίας με τον Ερασιτέχνη, απάντησε με μια σειρά από παραδείγματα: «Εμείς αναλάβαμε τέλη Ιουνίου, αλλά εγώ απέκτησα πρόσβαση στο μέιλ του ΤΑΑ στις 18 Αυγούστου, δηλαδή για ενάμισι μήνα δεν είχα πρόσβαση στην αλληλογραφία του συλλόγου. Επίσης, στις 30 Αυγούστου κοινοποιήθηκε επιστολή στην ΕΟΠΕ και την ΕΣΠΕΘΡ από τον Ερασιτέχνη και ζητούσε να συμμετάσχει στο τοπικό πρωτάθλημα! Αυτό ήταν σοβαρό το πρόβλημα γιατί στις 3 Σεπτεμβρίου κατεβήκαμε και προσπαθούσαμε να πάρουμε άδεια για την Volley League και να πούμε ότι η επιστολή μπορεί να είχε τα σήματα και τις σφραγίδες αλλά δεν εξέφραζε τις θέσεις του ΤΑΑ. Ηταν Τροχοπέδη σε ό,τι προσπαθούσαμε στην Αθήνα. Μας λέγαν “εμείς σας δίνουμε από τη μια παρατάσεις και εσεις δηλώνεστε στο τοπικό”. Δεν υπήρχε συμπόρευση Ερασιτέχνη και ΤΑΑ και αυτό το έβλεπαν όλοι και είχε και τις επιπτώσεις του και στην τοπική αγορά, στις συζητήσεις με τους εν δυνάμει χορηγούς».

Αναφορικά με τους λόγους που η αποχώρηση αυτή έρχεται τώρα, αρχές Φλεβάρη και όχι νωρίτερα, ο Παύλος Μιχαηλίδης σημείωσε: «Η συζήτηση ξεκίνησε πριν τα Χριστούγεννα. Όμως από 15 Δεκεμβρίου μέχρι τις 31 Ιανουαρίου υπήρχε σε εξέλιξη η μεταγραφική περίοδος. Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε την τύχη των παιδιών του τμήματος βόλεϊ. Είχαμε δώσει τον λόγο της τιμής μας ότι αν προκύψει θέμα μεταγραφής, από εμάς άμεσα θα υπάρξει αποδέσμευση ανεξαρτήτως των επιπτώσεων που θα είχε αυτό για τον σύλλογο. Δεν θέλαμε να σταθεί κανείς εμπόδιο στη πιθανή μεταγραφή οποιουδήποτε παιδιού και δεν υπήρχε εμπιστοσύνη ότι κάτι τέτοιο θα το έκανε».

Ο Παύλος Μιχαηλίδης ανέφερε ακόμα ότι παρά τις συνεχείς οχλήσεις προς την διοίκηση του Ερασιτέχνη για οικονομική βοήθεια, εγκρίθηκε παραμονές Χριστουγέννων ένα ποσό 400 ευρώ αλλά και αυτό ακόμα δεν εκταμιεύθηκε, παρά την περί του αντιθέτου δέσμευση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη ενώπιον του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου. Υποστήριξε ακόμα ότι από τα εννιά μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη Εθνικού, την οποία νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει παράνομη, «κανένα δεν έχει αγοράσει έστω ένα διαρκείας», κάτι που μετέφερε μια αρνητική εικόνα και στα παιδιά που παίζουν στην ομάδα.

Κάπως έτσι, αποφασίστηκε η αποχώρηση των μελών του ΤΑΑ Εθνικός, γεγονός που σημαίνει ότι η διοίκηση θα περάσει άμεσα στα χέρια του Ερασιτέχνη, ο οποίος θα κληθεί να διαχειριστεί σε πρώτη φάση το επικείμενο ταξίδι στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό…

Γιώργος Πανταζίδης

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο