Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης – παίρνει θέση σχετικά με τους διακινητές

Με ανακοίνωση του ο Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης εκφράζει την έντονη ανησυχία του για το άκρως επικίνδυνο φαινόμενο των διακινητών που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας επί της Εγνατία Οδού.

Η ανακοίνωση αναλυτικότερα:

“Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται το ανησυχητικό και άκρως επικίνδυνο φαινόμενο των κινούμενων, μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα, αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού λαθροδιακινητών ή διακινούμενων λαθραίων προσφύγων. Στη συντριπτική πλειοψηφία δεν εισέρχονται στο αντίθετο ρεύμα από πύλες εισόδου της Εγνατίας Οδού, αλλά αρχικά κινούνται κανονικά στο ρεύμα της κατεύθυνσής τους και μόλις αντιληφθούν ότι παρακολουθούνται ή ότι τους περιμένει μπλόκο της Ελληνικής Αστυνομίας, ενεργούν επιτόπια αναστροφή και κινούνται αντίθετα.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης στέκεται αλληλέγγυος στην τοπική κοινωνία και εκφράζει την έντονη ανησυχία του για το τι μέλλει γενέσθαι. Περιμένουμε εναγωνίως να δούμε πως θα αντιμετωπισθεί το φαινόμενο αυτό άμεσα από το επιτελικό κράτος. Για όλους εμάς τους πολίτες αυτό που έχει σημασία είναι να μη τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα ή και η ζωή όλων μας και να σταματήσουμε να νοιώθουμε ανασφάλεια ή (και) φόβο κάθε φορά που κινούμαστε στην Εγνατία Οδό.

Θέτουμε κάθε αρμόδιο προ των ευθυνών του και περιμένουμε άμεσες δράσεις για να μη θρηνήσουμε και νέα θύματα. Αυτονοήτως ο Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης θα παρασταθεί όπου κληθεί για να συμβάλει στην εξεύρεση λύσεων για την αντιμετώπιση αυτού του άκρως απειλητικού φαινομένου.”
Εκ του ΔΣ
Ζαχαρούλα Τσιρτσίδου
Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του