Απορρίφθηκε το αίτημα χρηματοδότησης της ΤΙΕΔΑ για αναβάθμιση του κάμπινγκ

Η Περιφέρεια ΑΜΘ δεν έδωσε το πράσινο φως για την εκταμίευση 415.000 ευρώ – Ποιος θα αναλάβει νέος πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ

Στην απόρριψη της αίτησης υπαγωγής του επενδυτικού σχεδίου που υπέβαλε προς έγκριση και ένταξη η Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με σκοπό την αναβάθμιση των υποδομών του δημοτικού κάμπινγκ, προχώρησαν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας ΑΜΘ για μία σειρά από λόγους.
Όπως αναφέρεται στην απόφαση, με ημερομηνία 17/5/2022 και υπογραφή του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, η αίτηση, με συνολικό επιλέξιμο κόστος 415.267,20 € δεν εγκρίνεται, δεδομένου ότι «δεν πληροί τις προϋποθέσεις ελέγχου νομιμότητας (περ. β’ της παραγράφου 2 του Άρθρου 14 της προκήρυξης του καθεστώτος) και ως εκ τούτου δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις υπαγωγής του επενδυτικού σχεδίου στις διατάξεις του νόμου 4399/2016».
Εντωμεταξύ, σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί, δια περιφοράς, υπήρχε θέμα αντικατάστασης του προέδρου και μελών του ΔΣ της ΤΙΕΔΑ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αντικαθίσταται ο Βασίλης Δέλκος και αναλαμβάνει πρόεδρος ο Αναστάσιος Σεραφειμίδης.
Περισσότερα, στη ΓΝΩΜΗ που κυκλοφορεί αύριο Πέμπτη

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο