Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο του Σάκη…

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Έβρου από τον θάνατο του πολυαγαπημένου Σάκη Τσαούση, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης έδωσε τέλος στη ζωή του, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και τους οικείους του. Ο Σάκης Τσαούσης, τεχνικός τηλεπικοινωνιών και ιδιοκτήτης ραδιοφωνικών σταθμών, 58 ετών, ξεκίνησε για το τελευταίο ταξίδι, πολύ πρόωρα και απροσδόκητα. Η είδηση του θανάτου του κυριαρχεί από χθες στα τοπικά ΜΜΕ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις συζητήσεις και τις σκέψεις των κατοίκων του Έβρου.

Η κηδεία του Σάκη Τσαούση θα γίνει αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου στην Αλεξανδρούπολη. Σε ανακοίνωσή της, η οικογένεια αναφέρει:

“Όπως γνωρίζετε ο ιπερισσότεροι, ο Σάκης ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του 1ου Συστηματος Ναυτοπροσκόπων της πόλης μας και αυτός ήταν ένας ακόμη τρόπος για να εκφράζει την αγάπη του για τον Εθελοντισμό και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Αντί στεφάνων παρακαλείσθε να ενισχύσετε το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων για την κάλυψη ορισμένων αναγκών του. Ευχαριστούμε άλλη μια φορά για τη συμπαράσταση σας”.

Η “ΓΝΩΜΗ”, σεβόμενη απόλυτα τον πόνο των δικών του ανθρώπων, δεν θα προβεί σε παράθεση λεπτομερειών γύρω από το τραγικό συμβάν, ούτε σε υποθέσεις για τα αίτια που μπορεί να τον οδήγησαν στην πράξη αυτή. Θα εκφράσουμε μόνο, προσωπικό και διεύθυνση, τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλή δύναμη σε όλους.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο