Ανέδειξαν την πόλη του Διδυμοτείχου και το σχολείο τους οι μαθητές/τριες του 1ου ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου

Συμμετείχαν επιτυχώς με δύο καινοτόμες εικονικές μαθητικές επιχειρήσεις στην Εμπορική Έκθεση που διοργάνωσε το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων

 

Αναδεικνύοντας την πόλη του Διδυμοτείχου και το σχολείο τους, οι μαθητές/τριες του 1ου ΕΠΑΛ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ”ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ” συμμετείχαν επιτυχώς με δύο καινοτόμες εικονικές μαθητικές επιχειρήσεις στην Εμπορική Έκθεση που διοργάνωσε το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων ” Junior Achievement Greece” στο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα συμμετείχαν με την εικονική επιχείρηση ” Jobify” που αφορά σε διαδικτυακή πλατφόρμα σύνδεσης αποφοίτων επαγγελματικής εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας (τομείς Πληροφορικής και Διοίκησης – Οικονομίας) και τη ”Silky Touch”, επιχείρηση παραγωγής σειράς καλλυντικών που βασίζονται στις ευεργετικές ιδιότητες του μεταξιού (τομείς Γεωπονίας και Υγείας – Πρόνοιας ).

“Για άλλη μία φορά οι νέοι της πόλης μας πρωτοπόρησαν στους τομείς της νεανικής επιχειρηματικότητας και των νέων τεχνολογιών , αξιοποιώντας την δημιουργικότητα και το πάθος που τους διακατέχει.

Επίσης κατά την διάρκεια της έκθεσης , οι μαθητές/τριες μοίρασαν στους επισκέπτες έντυπο τουριστικό υλικό αναφορικά με την ιστορία και τον πολιτισμό του Δήμου Διδυμοτείχου.

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους/στις καθηγητές/τριες των μαθητών που στέκονται πιστά δίπλα τους και αποτελούν πηγή έμπνευσης” αναφέρει στο μήνυμά του ο Δήμος Διδυμοτείχου.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του