efhmerida1

Αλεξανδρούπολη: Ο πρώτος πολιτικός γάμος σε παραλία είναι γεγονός

Πολλά ζευγάρια επιθυμούν να οργανώσουν τον θρησκευτικό γάμο τους σε κάποια παραλία. Το σκέφτονται καθώς θέλουν κάτι  ξεχωριστό, που ταυτόχρονα φαντάζει δροσερό και χαλαρό. 

Τι γίνεται όμως αν θες να κάνεις πολιτικό γάμο, αλλά θες και την τελετή πάνω στην παραλία;

Η ερώτηση που σας έρχεται αμέσως στο μυαλό είναι “Χρειάζομαι άδεια για μπορέσει να γίνει ο γάμος σε παραλία;” Συμβουλευτείτε την τοπική αυτοδιοίκηση για να δείτε τι κανονισμούς έχουν σχετικά με εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις.

Η απάντηση είναι ότι πλέον στον Δήμο Αλεξανδρούπολης είναι εφικτό. Ο πρώτος πολιτικός γάμος στις πανέμορφες παραλίες της Αλεξανδρούπολης είναι γεγονός.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ι. Ζαμπούκης  πάντρεψε αυτό το ζευγάρι με φόντο τα καταγάλανα νερά του θρακικού πελάγους. Τι καλύτερο για έναν καλοκαιρινό γάμο! Και εις άλλα!

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης-Βασικός Μέτοχος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr