efhmerida1

Αδειες εξέδρες και… ψέκασμα πριν τον αγώνα (εκεί που παίζουν μπάλα)

Μια χαρά, με δύο ταμεία, μας πήγε η Κυριακή, φτου φτου μη τη ματιάσω τη στήλη και σε ημέρα όπου με το ζόρι έβρισκες ματς να ασχοληθείς.

Γράφει ο Νίκος Μποζιονέλος

Η δυάδα του 2.75 με το Χ2 της Λοκομοτιβάρας στο Ροστόφ και το ασιατικό under 3 στο Γαλατασαράι – Μπεσίκτας, πέρασε… κορδόνι. Ειδικά στο τούρκικο δεν κινήθηκε φύλλο, τόσο που πλήρωσε και το 1.91 του under 6,5 σε κάρτες, στον αγώνα. Στοιχηματικώς, (απ)έμεινε ένα… τίμιο τούρκικο στη Σμύρνη, Γκιέζτεπε εναντίον Ρίζεσπορ, κεκλεισμένων των θυρών φυσικά όπως όλα τα ματς της SuperLig μέχρι τις 3 Απριλίου, ως μέτρο πρόληψης, και βλέπουμε…  Στη φωτό, χθεσινό ψέκασμα των αποδυτηρίων του «Γκιουρσέλ Ακσέλ Σταντί».

Στo μόνο… σημερινό, ευρωπαϊκό ματς για το στοίχημα οπαπ λοιπόν, η Γκιέζτεπε ηττήθηκε με 2-0 από την Κασίμπασα στην Πόλη δεχόμενη γκολ στην αρχή (2’) και στο τέλος (91’) του αγώνα, δίχως να δείξει κάτι. Τρίτη σερί ήττα, δίχως μάλιστα να έχει σκοράρει σε αυτά, καρέ αγωνιστικών δίχως νίκη, εμφανώς διάγει περίοδο «κοιλιάς» αλλά πρακτικά έχει σωθεί έχοντας καλή διαφορά από τη διακεκαυμένη ζώνη. Γυρίζει ο μέτριος χαφ Αΐντογλου από τιμωρία, εκτός ο μπακ Οζτούρκ και ο εξτρέμ Γκιουρλέρ.

Η Ρίζεσπορ άξιζε εντέλει κάτι παραπάνω από την ήττα με 2-1 από την Ανκαραγκουτσού, σκορ διαμορφωμένο από το ημίχρονο, στην επανάληψη ήταν διαρκώς μπροστά αλλά ανήμπορη να ισοφαρίσει. Επτά σερί αγωνιστικές (0-2-5) δίχως νίκη η ομάδα του Ουνάλ Καραμάν, στο δεύτερο ματς με τον εν λόγω στον πάγκο. Απόντες ελέω τραυματισμών ο στόπερ Αμπαρχούν και ο μέσος Ουμάρ και λόγω τιμωριών ο μπακ Μόροζιουκ και ο μέσος Ντιομάντε.

Στο 5-3-5 η συνολική τους παράδοση ανεξαρτήτως έδρας, επιμέρους είναι 4-1-1 στη Σμύρνη. Μόνο διπλό σαν… χθες, 16 Μαρτίου 2002 με 3-2, ξανά σε ανάλογη φάση οι δύο τους, εντέλει βέβαια τότε η Ρίζεσπορ έπεσε. Αλλά είχε νικήσει στη Σμύρνη έχοντας μάλιστα προπονητή έναν γνώριμό μας, τον Κάρολ Πέτσε που πέρασε αργότερα από τον Πανιώνιο.

 Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr