Παρουσία νέων του αποκτημάτων και με τις οδηγίες του Σταύρου Καβαρατζή συνεχίζει την προετοιμασία της
Ανεβάζει ρυθμούς η Γυμναστική Εταιρεία Αλεξανδρούπολης που μπαίνει στην τελική ευθεία με περισσότερη ενέργεια. Παρότι η ομάδα του Εβρου, δεν έχει πολύ καιρό που ξεκίνησε την προετοιμασία τη για το νέο πρωτάθλημα της Pre League, εν τούτοις, κάθε βδομάδα που περνά οι συνθήκες βελτιώνονται και τα χαμόγελα μεγαλώνουν.
Ο προπονητής της ΓΕΑ Σταύρος Καβαρατζής, πιστός στρατιώτης των «κιτρινόμαυρων» θα την καθοδηγήσει και τη φετινή αγωνιστική σεζόν, βλέπει τους αθλητές του, παλιούς και νέους, να δουλεύουν με διάθεση και θέληση να βρεθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει του πρώτου σερβίς της Pre League, που είναι προγραμματισμένη στις 7 Νοεμβρίου.

Στόχος της ομάδας της Αλεξανδρούπολης δεν είναι άλλος από την παραμονή και τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού και αξιόμαχου συνόλου, που θα παλεύει κάθε παιχνίδι και θα αποτελεί σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο, αναγκάζοντας και τον φίλαθλο κόσμο της πόλη να επιστρέψει και πάλι στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου.
«Εχουμε υποχρέωση να εκπροσωπήσουμε επάξια το βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης,. Και αυτή τη στιγμή, η ΓΕΑ είναι αυτη που θέλει να συνεχίσει τη μεγάλη παράδοση ας μη ξεχνάμε ότι σχεδόν όλα τα παιδιά που διαθέτουμε στο ρόστερ, πλην του ξένου αθλητή μας, προέρχονται από τα σπλάχνα της πόλης μας και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό».

Αιχμή του δόρατος της φετινής ομάδας θα είναι ο εντυπωσιακός Ουκρανός Ιβάν Κρυβομπόκ, ενώ οι πολύπειροι και με παραστάσεις από Βόλει Λιγκ Νίκος Αλεξάκης και Δημήτρης Χατζόπουλος συνθέτουν ένα από τα καλύτερα δίδυμα κεντρικών της κατηγορίας.
Στη Θεσσαλονίκη για φιλικά
Η ΓΕΑλεξανδρούπολης, ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο καλεσμένη του Ηρακλή, όπου θα λάβει μέρος σε τουρνουά που διοργανώνεται στο Κατσάνειο με τη συμμετοχή και των Πιερικού και Ηφαιστου Φλώρινας.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Φλώρινας και την Κυριακή, τον Ηρακλή. Αυτά είναι οι πρώτοι φιλικοί αγώνες για τη ΓΕΑ και αποτελούν τα πρώτα τεστ , προκειμένου να διαπιστωθεί η αγωνιστική κατάσταση των αθλητών της


