43 οι θετικοί στον κορωνοϊό στο Ιωακείμιο Γηροκομείο, δύο εργαζόμενοι στον “Αγιο Κυπριανό”

43 συνολικά είναι οι θετικοί στον κορωνοϊό στο Ιωακείμειο Γηροκομείο Αλεξανδρούπολης, εκ των οποίων 36 τρόφιμοι και 7 υπάλληλοι, που έχουν απομονωθεί και οι περισσότεροι είναι ασυμπτωματικοί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θετικά κρούσματα υπήρξαν και στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» όπου εντοπίστηκαν θετικοί στον ιό δύο εργαζόμενοι που ήδη από χθες βρίσκονται σε «κατ’ οίκον» καραντίνα.

Η επίσημη ενημέρωση από την Μητρόπολη

Ημερήσια Ενημέρωση των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως για τον κορωνοϊό

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως, συνεχίζοντας την ενημέρωση της τοπικής μας κοινωνίας, γνωστοποιεί ότι:

  1. Στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός», ολοκληρώθηκαν τα μοριακά τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στους 120 τροφίμους και στους 80 εργαζομένους του. Όλοι οι τρόφιμοί μας είναι αρνητικοί, όμως, θετικοί είναι 2 εργαζόμενοι, που ήδη από χθες βρίσκονται σε «κατ’ οίκον» καραντίνα, ασυμπτωματικοί. Το Ίδρυμα ενημέρωσε σχετικά όλους τους συγγενείς των τροφίμων μας.
  2. Στο Ιωακείμειο Γηροκομείο, παραλάβαμε από τον ΕΟΔΥ τα αποτελέσματα και βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό 36 τρόφιμοι και 7 υπάλληλοι. Οι τρόφιμοι μεταφέρθηκαν ήδη σε ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα εντός του κτιρίου και είναι τελείως ασυμπτωματικοί. Οι εργαζόμενοι απομονώθηκαν σε «κατ’ οίκον» καραντίνα, και όπως μας ενημερώνουν,  οι περισσότεροι είναι τελείως ασυμπτωματικοί.

Ο Μητροπολίτης – Πρόεδρος όρισε ως υπευθύνους επικοινωνίας με τους συγγενείς των τροφίμων μας:

  • για το Ιωακείμειο Γηροκομείο, τη νοσηλεύτρια κ. Λαμπρινή Γκουντινούδη (τηλ. 2551028022 & 6948727198),
  • για το Σταυρίδειο Ίδρυμα, τη νοσηλεύτρια κ. Βασιλική Γολάτση (τηλ. 2551071500 & 6948371219).

Επίσης, όρισε ως υπεύθυνο επικοινωνίας με τα Μ.Μ.Ε. και ενημερώσεώς των, τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως αρχιμ. π. Ειρηναίο Λαφτσή.

 Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο