Στα «Ηλύσια» η βραβευμένη νέα ταινία του Λάνθιμου

 Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο της Αλεξανδρούπολης έως και την Τετάρτη 13/12. Συνεχίζεται η Βιογραφική ταινία «Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή, όπως και η Περιπέτεια Μυστηρίου «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές»

 Η βραβευμένη στο Φεστιβάλ Καννών τελευταία ταινία «Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού» του σπουδαίου Γιώργου Λάνθιμου έρχεται τοις επόμενες ημέρες στον κινηματογράφο «Ηλύσια» της Αλεξανδρούπολης. Συνεχίζεται η Βιογραφική ταινία «Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή, όπως και η Περιπέτεια Μυστηρίου «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» , έρχεται η Περιπέτεια Δράσης «Εκδικητής» του Μάρτιν Κάμπελ αλλά και η περιπέτεια για παιδιά «Πάντιγκτον 2»

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 7/12 έως και την Τετάρτη 13/12 έχει ως εξής:

Συνεχίζεται η Βιογραφική ταινία «Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή (Καβάφης, ElGreco, Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι) με τους Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Μαρίνα Καλογήρου, Αλέξανδρο Καμπαξή, Στέφανο Ληναίο, Αργύρη Ξάφη, Θοδωρή Αθερίδη, Μαρία Σκουλά, Νίκο Καρδώνη, Αμαλία Αρσένη, Γιούλικα Σκαφιδά, Ζέτα Δούκα, Αλέξανδρο  Κολλάτο & Στάθη Ψάλτη…

Υπόθεση:Η ταινία στοχεύει να αναδείξει τη συναρπαστική προσωπικότητα του Νίκου Καζαντζάκη, καθώς και το μαγευτικό τοπίο της Ελλάδας μέσα στο οποίο διαμορφώθηκε. Ο μεγάλος Κρητικός συγγραφέας έλεγε πως η ζωή του ορίζεται από τα ταξίδια του και τα όνειρά του. Αυτό είναι ακριβώς και ότι ο σκηνοθέτης σκοπεύει να επιτύχει με αυτήν την ταινία. Παρουσιάζει τα ταξίδια του στη Γερμανία, την Αυστρία, τη Ρωσία, τη Γαλλία και το όρος Σινά και μέσα από αυτές τις εμπειρίες, να αναδείξει τις φιλοσοφικές και μεταφυσικές του αναζητήσεις.

Παρασκευή, Τετάρτη: 22:00, Τρίτη: 19:30.

 «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές»

Επίσης συνεχίζεται η Περιπέτεια Μυστηρίου «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» του Κένεθ Μπράνα (Ερρίκος ο 5ος, Νεκροί Ξανά, Πολύ Κακό για το Τίποτα, Φρανκενστάιν της Μαίρη Σέλλευ, Άμλετ, Ο Μαγικός Αυλός, Παιχνίδια Μυαλού, Thor, ΤζακΡάιαν: Πρώτη Αποστολή, Σταχτοπούτα) με τον ίδιο & τους Τζόνι Ντεπ, Πενέλοπε Κρουζ, Ουίλεμ Νταφόε, Τζούντι Ντεντς, Τζος Γκαντ, Ντέρεκ Τζακόμπι, Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, Μισέλ Φάιφερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Μαρουάν Κενζάρι, Ολίβια Κόλμαν, Λούσι Μπόιντον, Μανουέλ Γκαρσία-Ρούλφο, Τομ Μπέιτμαν & Σεργέι Πολούνιν…

Υπόθεση:Μία ιστορία που ξεκινάει ως ένα πολυτελές ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη, εξελίσσεται γρήγορα σε ένα από τα πιο κομψά, αγωνιώδη και συναρπαστικά μυστήρια που έχουν ειπωθεί ποτέ. Από τη συγγραφέα των best-sellers, Αγκάθα Κρίστι, το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» αφηγείται την ιστορία δεκατριών άγνωστων ανθρώπων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα τρένο, όπου όλοι είναι ύποπτοι. Ένας άντρας πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στον χρόνο, πριν προλάβει ο δολοφόνος να χτυπήσει ξανά.

Σάββατο: 22:00, Δευτέρα: 19:30.

 Περιπέτεια Δράσης «Εκδικητής»

Έρχεται η Περιπέτεια Δράσης «Εκδικητής» του Μάρτιν Κάμπελ (Επιχείρηση Χρυσά Μάτια, Η Μάσκα του Ζορό, Πέρα από τα Σύνορα, Ο Θρύλος του Ζορό, Casino Royale, Στην Άκρη του Νήματος, GreenLantern) με τους Τζάκι Τσαν, Πιρς Μπρόσναν, Τσάρλι Μέρφι, Κέιτι Λεούνγκ, Μαρκ Τάντι & Ρούφους Τζόουνς…

Υπόθεση:Η ταινία αναφέρεται στην ιστορία του ταπεινού επιχειρηματία Κουάν, που ζει στο Λονδίνο, του οποίου το κρυμμένο, για πολλά χρόνια, παρελθόν βγαίνει στην επιφάνεια, μέσω μίας εκδικητικής βεντέτας, όταν το μόνο πρόσωπο που του έχει μείνει να αγαπά, η έφηβη κόρη του, δολοφονείται σε ένα «τυφλό» τρομοκρατικό χτύπημα με πολιτικά κίνητρα. Ψάχνοντας ασταμάτητα για την ταυτότητα των τρομοκρατών, ο Κουάν εξαναγκάζεται σε μία σύγκρουση με έναν Βρετανό κυβερνητικό αξιωματούχο, το παρελθόν του οποίου ίσως κρύβει στοιχεία για τους πραγματικούς δολοφόνους.

 Παρασκευή, Σάββατο: 19:30, Κυριακή: 22:00.

 «Πάντινγκτον 2»

Μαζί μας η Οικογενειακή Κωμική Περιπέτεια «Πάντινγκτον 2» του Πολ Κινγκ (Πάντινγκτον) με τους Χιου Μπόνβιλ, Σάλι Χόκινς, Μπρένταν Γκλίσον, Τζιμ Μπρόαντμπεντ, Χιου Γκραντ & Τζούλι Γουότερς & τους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Φώτη Πετρίδη, Πέτρο Δαμουλή, Στεφανία Φιλιάδη, Κωνσταντή Μαυριά& Λίλα Μουτσοπούλου στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση:Ο Πάντινγκτον, ο πιο αγαπημένος αρκούδος στον κόσμο, επιστρέφει σε μία ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση ταινία. Ο Πάντινγκτον ζει πλέον ευτυχισμένος με την καινούρια του οικογένεια, τους Μπράουν, στο ΟυίνζντορΓκάρντενς. Κι ενώ ψάχνει να βρει το τέλειο δώρο για την θεία του τη Λούση, που κλείνει τα 100 της χρόνια, ο Πάντινγκτον εντοπίζει ένα μοναδικό pop-up βιβλίο στην αντικερί του κ. Γκρούμπεν. Όταν όμως το βιβλίο εξαφανίζεται, ο Πάντινγκτον και οι Μπράουν ξεκινάνε ένα απίστευτο περιπετειώδες ταξίδι προκειμένου να λύσουν το μυστήριο.

Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη: 17:00.

 «Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού»

Ενώ έρχεται και η βραβευμένη στις Κάννες Κοινωνική ταινία «Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού» του Γιώργου Λάνθιμου (Ο Καλύτερος μου Φίλος, Κινέττα, Κυνόδοντας, Άλπεις, Ο Αστακός) με τους Κόλιν Φάρελ, Νικόλ Κίντμαν, Μπάρι Κιόγκαν, Ράφεϊ Κάσιντι, Σάνι Σουλτζίκ, Αλίσια Σίλβερστρον& Μπιλ Καμπ…

Υπόθεση: Ο Steven είναι ένας διαπρεπής καρδιοχειρουργός, παντρεμένος με την Anna, μία καταξιωμένη οφθαλμίατρο. Είναι ευκατάστατοι και ζουν ευτυχισμένοι με τα δύο τους παιδιά, την έφηβη Kim και τον δωδεκάχρονο Bob. O Steven έχει αναπτύξει φιλική σχέση με τον Martin, ένα δεκαεξάχρονο αγόρι, ορφανό από πατέρα, το οποίο έχει υπό την προστασία του. Τα πράγματα παίρνουν ολέθρια τροπή όταν ο Steven συστήνει τον Martin στην οικογένεια του. Το νεαρό αγόρι αναστατώνει τον κόσμο τους και υποχρεώνει τον Steven να επιλέξει ανάμεσα σε μια ακραία θυσία ή τον κίνδυνο να χάσει τα πάντα. Βραβείο Σεναρίου στο Φεστιβάλ Καννών!

Κυριακή, Τετάρτη: 19:30, Δευτέρα, Τρίτη: 22:00.

 

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών& τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας www.ilisia.gr και κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebookwww.facebook.com/ilisiacinema.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του