Μάγεψε και το Las Vegas ο Απόστολος Κλειτσιώτης

Άλλη μία διάκριση για τον Αλεξανδρουπολίτη σχεδιαστή κοσμημάτων – Τα κοσμήματά του πωλούνται σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε χώρες του εξωτερικού

Άλλη μία σπουδαία διάκριση κατάφερε να φέρει στην Ελλάδα και την Αλεξανδρούπολη συγκεκριμένα ο «δικός» μας Απόστολος Κλειτσιώτης, γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων που, αυτή τη φορά, μάγεψε το Λας Βέγκας!
Ένα από τα μοναδικά κοσμήματα του Απόστολου Κλειτσιώτη διακρίθηκε στη διεθνή έκθεση κοσμήματος και πολυτίμων λίθων JCK & LUXURY, που έλαβε χώρα στο Λας Βέγκας. Η συμμέτοχη της «Apostolos Jewellery» διακρίθηκε στην design category της Luxury Design Awards. Αυτή η ελληνική επιτυχία έρχεται να πλαισιώσει την προσπάθεια 14 ελληνικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν για δεύτερη συνεχή χρονιά στην έκθεση, η οποία αποτελεί θεσμό για την κοσμηματική τέχνη και το εμπόριο.
Ο Απόστολος Κλειτσιώτης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Η έφεση και η αγάπη του για τη ζωγραφική τον οδήγησε στην τέχνη του κοσμήματος Σπούδασε σχέδιο και κατασκευή κοσμήματος στη σχολή MOKUME της Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε το 1994. Σειρέςκοσμημάτων του πωλούνται σε καταστήματα της Ελλάδας από το 1994. Από το 1997 ζει κι εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη όπου ίδρυσε το τωρινό εργαστήριο και την επιχείρησή του.
Είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ελλήνων Σχεδιαστών Κοσμήματος J.A.W. (jewellery art workers). Τα κοσμήματα που δουλεύει είναι σε χρυσό 750° και ασήμι 925° κυρίως με πολύτιμους λίθους. Στην δουλειά του δανείζεται μοτίβα και φόρμες που βλέπουμε στην φύση, στην αρχαιότητα του ελληνικού κόσμου και στο Βυζάντιο. Όλες οι επιρροές αποδίδονται ακολουθώντας σύγχρονη οπτική με πρωτοποριακή διάθεση. Η φιλοσοφία πίσω από την κατασκευή του κοσμήματος είναι να διακρίνεται το ίχνος από το χέρι του δημιουργού του και να αναδεικνύεται ο σεβασμός στην φυσιογνωμία των υλικών που το αποτελούν.
Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιεί και το οξειδωμένο ασήμι σε συνδυασμό με χρυσό εφαρμόζοντας ειδική τεχνοτροπία που αναδεικνύει με ιδιαίτερο τρόπο τις ιδιότητες του υλικού και έχει καθιερωθεί ως αναγνωρίσιμο ύφος της δουλειάς του. Συμμετέχει ανελλιπώς σε εμπορικές και καλλιτεχνικές εκθέσεις . Τα κοσμήματά του πωλούνται σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε χώρες του εξωτερικού, όπως Αγγλία, Βέλγιο, Γερμανία, Ισπανία, Κύπρο, Η.Π.Α., Πορτογαλία, Ουγγαρία, Ελβετία κ.α.
Κ.Η.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr