Τραγωδία εν πλω

22χρονη γέννησε πρόωρα νεκρό έμβρυο την ώρα που ταξίδευε από τη Σαμοθράκη για την Αλεξανδρούπολη. Μεταφερόταν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο, ενώ συνοδευόταν από ιατρό.

Μια τραγική ιστορία εκτυλίχτηκε το απόγευμα της Κυριακής εν πλω, κατά τη διάρκεια ταξιδιού του ΣΑΟΣ 2 από την Σαμοθράκη στην Αλεξανδρούπολη. Μία κοπέλα 22 ετών γέννησε πρόωρα έμβρυο, που όμως ήταν νεκρό, μέσα στο πλοίο, από τη Σαμοθράκη στην Αλεξανδρούπολη. Η κοπέλα μεταφέρονταν στην Αλεξανδρούπολη για να διακομισθεί στο Γ.Π.Ν.Α καθώς είχε αιμορραγία, ενώ στο πλοίο την συνόδευε και γιατρός.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Όπως αναφέρει το Λιμενικό σε ανακοίνωση του, η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης ενημερώθηκε χθες το απόγευμα ότι κατά τη διάρκεια διακομιδής 22χρονης κατά τη διάρκεια διακομιδής 22χρονης αλλοδαπής ασθενούς με πάθηση κύηση 27 εβδομάδων με αναφερόμενη αιμορραγία συνοδεία ιατρού με το Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο «ΣΑΟΣ ΙΙ» Ν.Π. 10599 , το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης για λιμένα Αλεξανδρούπολης, η ασθενής παρουσίασε πολλές συσπάσεις και επετεύχθη τοκετός παρουσία του συνοδεύοντος ιατρού καθώς και δύο (02) ιατρών και δύο (02) μαιών επιβατών του ανωτέρω πλοίου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε σχετική ανακοίνωση του πλοιάρχου.

Το έμβρυο γεννήθηκε μαζί με τον σάκο του οποίου έγινε διάνοιξη και το έμβρυο βρέθηκε νεκρό. Διενεργήθηκε στο βρέφος προσπάθεια ανάνηψης (ΚΑΡΠΑ) από τους παρόντες ιατρούς με αρνητικά αποτελέσματα.
Με τον κατάπλου του «ΣΑΟΣ ΙΙ» οι ασθενείς παραλήφθηκαν από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής του νεογνού.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του