Της τρελής… λόγω λαϊκής

Άλλη μία Πέμπτη με πολύ αυξημένη κίνηση και με αρκετές στιγμές εκνευρισμού ήταν η χθεσινή, στην περιοχή της εφορίας Αλεξανδρούπολης και του πρώην ρέματος Βανικιώτη, όπου τα τελευταία χρόνια διεξάγεται η λαϊκή αγορά.

Τα αυτοκίνητα που προσπαθούν να βρουν μία θέση στάθμευσης στα γύρω στενά, συνήθως καταλήγουν στον χώρο δίπλα από τη ΔΟΥ, ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που ακόμη κι εκεί, δεν υπάρχει θέση ούτε για δείγμα. Από τα πολλά μπες-βγες στο χώρο, δεν λείπουν οι στιγμές έντασης μεταξύ οδηγών, ενώ συχνά σημειώνονται και μικροατυχήματα. Για το λόγο αυτό, ίσως θα ήταν χρήσιμη, η παρουσία κάποιου τροχονόμου ή δημοτικού αστυνομικού, προκειμένου να εξυπηρετείται καλύτερα ο κόσμος.

Έντονη κίνηση στους γύρω δρόμους

Ιδιαίτερα προσοχή θα πρέπει να επιδειχθεί από την στιγμή που στην περιοχή λειτουργούν σχολεία, ενώ με κάποιον τρόπο θα πρέπει να αποτρέπεται η έστω και για λίγα δευτερόλεπτα στάση μπροστά στο μουσικό γυμνάσιο, από οδηγούς που φορτώνουν και ξεφορτώνουν επιβάτες και εμποδίζουν την κυκλοφορία.

Ίσως θα ήταν χρήσιμη η παρουσία της τροχαίας.

Γενικώς, η κατάσταση είναι άναρχη και είναι θαύμα το πώς κατάφερε χθες το πρωί να περάσει δίχως ιδιαίτερα προβλήματα ένα ασθενοφόρο από το σημείο, το οποίο ερχόταν με αναμμένους φάρους προς το χώρο διεξαγωγής της λαϊκής, με κατεύθυνση την οδό Δήμητρας, έχοντας διασχίσει όλη την άνοδο, η οποία επίσης είναι περισσότερο ‘πηγμένη’ από το συνηθισμένο, τα πρωινά της Πέμπτης.

κίνηση
Τύχη βουνό πρέπει να έχει κανείς για να βρει και να παρκάρει άνετα στο χώρο δίπλα από την εφορία τα πρωινά της Πέμπτης

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο