Την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ

 Στις συσκέψεις συζητήθηκε το θέμα της αντιμετώπισης των καιρικών φαινομένων καθώς και η καλύτερη συνεργασία Περιφέρειας και Δήμων.

 Διαπιστώθηκε ότι τα καιρικά φαινόμενα είχαν διάρκεια, εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα σε πολλά μέτωπα ενώ σε πολλά σημεία εντός των πόλεων το ύψος του χιονιού ξεπέρασε το ένα μέτρο.

Μετά τις Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας και Δράμας και τους Δήμους που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χρήστος Μέτιος επισκέφτηκε την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Στην Αλεξανδρούπολη, πραγματοποίησε σύσκεψη στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς, των θεματικών αντιπεριφερειαρχών υποδομών κ. Κώστα Βενετίδη και ανάπτυξης κας Ελένης Δημούδη, του περιφερειακού Συμβούλου κ. Σωτήρη Μποταΐτη, του Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας κ. Κώστα Χουβαρδά, του στελέχους Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Έβρου Χρήστου Παπαποστόλου και στελεχών της τεχνικής υπηρεσίας.

 Σε Σουφλί , Διδυμότειχο, Ορεστιάδα

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο της Περιφέρειας επισκέφτηκε τους Δήμους Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος όπου πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις στα γραφεία των Δημάρχων κ.κ. Βαγγέλη Πουλιλιού, Παρασκευά Πατσουρίδη και Βασίλη Μαυρίδη. Στις συσκέψεις συζητήθηκε το θέμα της αντιμετώπισης των καιρικών φαινομένων καθώς και η καλύτερη συνεργασία Περιφέρειας και Δήμων. Διαπιστώθηκε ότι τα καιρικά φαινόμενα είχαν διάρκεια, εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα σε πολλά μέτωπα ενώ σε πολλά σημεία εντός των πόλεων το ύψος του χιονιού ξεπέρασε το ένα μέτρο.

Τέλος, οι αρχές επισκέφθηκαν την περιοχή του Ορμενίου όπου διαπιστώθηκε ότι το σύνολο του εθνικού οδικού δικτύου βρίσκεται σε άριστη κατάσταση ενώ η προσπάθεια για την αποκατάσταση της προσβασιμότητας του περιφερειακού οδικού δικτύου συνεχίζεται.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του