Στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης κυβερνητικά στελέχη

Την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου αναμένεται να επισκεφθούν το κτίριο Διοίκησης του Δ.Π.Θ. μέλη της Κυβέρνησης σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

12:00: Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης. Ο κ. Χρήστος Σπίρτζης είναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του θα συζητηθούν θέματα συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με στόχο την ανάπτυξη κοινών προγραμμάτων, μελετών και ερευνητικών σχεδίων στους τομείς των μεταφορών, των επικοινωνιών και των έργων υποδομής.

16:00: Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του προγραμματίστηκε η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

17:30: Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Γαβρόγλου. Ο κ. Υπουργός θα παραστεί σε έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Στη συνέχεια κάθε επίσκεψης θα παραχωρηθεί κοινή συνέντευξη τύπου από τους κυρίους Υπουργούς και τον Πρυτανεύοντα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Σταύρο Τουλουπίδη, στο κτίριο Διοίκησης του Ιδρύματος, στην πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής.

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 14:30 ο Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας κ. Κώστας Φωτάκης θα επισκεφθεί το Εργαστήριο Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή του Δ.Π.Θ, στην Αλεξανδρούπολη.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του