Στον Πρόεδροτης Δημοκρατίας η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης

Τα θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις θα θέσουν οι εκπρόσωποι της στον Προκόπη Παυλόπουλο.

Τα σοβαρά και συσσωρευμένα προβλήματα, αλλά και τις υπό προϋποθέσεις προοπτικές των επιχειρήσεων της Θράκης θα έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 14:00, και θα λάβει χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο. Τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης κ. Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ θα συνοδεύει ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΕΘ κ. Αντώνης Φραντζής. Τα δύο μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας θα ενημερώσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για μία σειρά από θέματα που αφορούν το εμπόριο, την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό της Θράκης ενώ θα παρουσιάσουν διεξοδικά το έργο και το πλαίσιο δράσεων της Ομοσπονδίας.

Σε οnline έρευνα για τη διαφθορά συμμετέχουν οι επαγγελματίες της Θράκης

Στην on line έρευνα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης κατά της διαφθοράς ώστε τα αποτελέσματα που θα διεξαχθούν να προσεγγίζουν όσο το δυνατόν πληρέστερα την Ελληνική πραγματικότητα, καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν ο Οργανισμός Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης.

«Είναι ένα μεγάλο πρόγραμμα στο οποίο επιδιώξαμε να συμμετέχουμε ως Ομοσπονδία και ως Ελληνικό Εμπόριο, κυρίως γιατί πιστεύουμε ότι θα πρέπει εφ όσον καταρτίζονται εργαλειοθήκες και εφ όσον αυτά από ένα σημείο και μετά γίνονται ευαγγέλιο για τις ελληνικές κυβερνήσεις, άρα ήταν χρέος μας να συνεισφέρουμε σε μια τέτοια έρευνα, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι, τα στοιχεία τα οποία θα λάβουν οι αναλυτές θα είναι ορθά και θα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ελληνική πραγματικότητα» σχολίασε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος του Οργανισμού Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζημιχαήλ πρόκειται για ένα πρόγραμμα αναφορικά με την κατάρτιση της 3ης εργαλειοθήκης του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) αφενός και αφετέρου την ενίσχυση της ακεραιότητας στο ελληνικό δημόσιο για την καταπολέμηση της διαφθοράς,αναφορικά με τον ιδιωτικό τομέα.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο