Στην τελική ευθεία για το 2ο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου

 Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την έναρξη του 2ου Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου, το οποία θα διεξαχθεί από 16 έως 18 Ιουνίου 2017 στην Αλεξανδρούπολη.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης ΄΄ Φώτης Κοσμάς΄΄  και στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης ΄΄Μαρίνος Δαστερίδης΄΄

Στην φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 6 ομάδες, οι οποίες είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους των τριών. Την πρόκριση για τον τελικό θα πάρουν οι δύο πρώτοι, ενώ για τον   ημιτελικό οι δύο δεύτεροι  κάθε ομίλου.  Οι ομάδες που   συμμετέχουν είναι  η Μεικτή Θράκης, ο ΠΑΟΚ (Ελλάδα),   η  Βesiktas (Τουρκία),  η Kff Vllaznia(Αλβανία),  η FK Breznica (Μαυροβούνιο),  και η  Tiverijia (FYROM).

Το 2ο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης  στο πλαίσιο του ειδικού  προγράμματος  «Women’s Football Development» της UEFA. Συνδιοργανωτές είναι  ο Δήμο Αλεξανδρούπολης, η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματίων Έβρου.

Παράλληλες δράσεις:

Επώνυμα πρόσωπα, άντρες, γυναίκες και παιδιά έξω από το Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη 14ης Ιουνίου 2017 θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση ¨Βάζουμε Γκολ Στην Ισότητα¨. Ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνει το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών – Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Θράκης.

Φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου την 15η Ιουνίου 2017 στο στάδιο ΄΄Φώτης Κοσμάς΄΄ ώρα 18:00 μεταξύ της Μεικτής Θράκης και του Α.Ο. Καππαδοκίας.

Επίσκεψη των αποστολών την 17η Ιουνίου 2017 και ώρα 10:00 στη  Δημοτική Βιβλιοθήκη για ξενάγηση – έκθεση φωτογραφίας  που επιμελήθηκε η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου.

Επίσκεψη των αποστολών την 17η Ιουνίου 2017 και ώρα 13:30 στο  πληροφοριακό κέντρο του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου ΄΄ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ΄΄

Το πρόγραμμα των αγώνων:

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του