Πώς το ματς Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός έφερε κακό χαμό στο Δ.Σ. Αλεξανδρούπολης

Απροσδόκητα… αθλητικό περιεχόμενο έλαβε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης το απόγευμα της Τετάρτης. Όλα ξεκίνησαν από μία ερώτηση για τους πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης, στη συνέχεια έγινε αναφορά στον ποδοσφαιρικό αγώνα Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός και στο τέλος της συζήτησης, η αίθουσα παρά λίγο να μετατραπεί σε ρινγκ σε αγώνα μποξ.

Η συζήτηση ξεκίνησε από την ερώτηση που κατέθεσε ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΣΑ» Παύλος Μιχαηλίδης αναφορικά με την πιθανή διεκδίκηση από το δήμο Αλεξανδρούπολης του πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης, με δεδομένο ότι η πόλη διαθέτει ένα νέο κολυμβητήριο στο οποίο πρόσφατα τοποθετήθηκε σύγχρονος εξοπλισμός κατάλληλος για αγώνες.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, σημείωσε πως προϋπόθεση για αυτούς τους αγώνες είναι μία πόλη να διαθέτει 1.500 κλίνες. Η Αλεξανδρούπολη διαθέτει 2.000 κλίνες, ωστόσο οι αγώνες αυτοί γίνονται μόνο καλοκαίρι, όταν τα ξενοδοχεία είναι ήδη από το χειμώνα κλεισμένα από τουρίστες. Έτσι, σύμφωνα με τον δήμαρχο, υπάρχει συμφωνία και δέσμευση από την ομοσπονδία να πραγματοποιηθούν στην Αλεξανδρούπολη άλλοι αγώνες, διαβαλκανικού και παγκόσμιου ακόμη επιπέδου, που διοργανώνονται από Οκτώβρη ως Μάιο.

Το σχόλιο που ακολούθησε από τον κ. Μιχαηλίδη ήταν αυτό που έριξε λάδι στη φωτιά. «Θα προτιμούσα να ήταν εδώ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Βαταμίδης για να μου απαντήσει, ωστόσο εκείνος είναι στη Βαρκελώνη και ανεβάζει φωτογραφίες από τα πρωινά που τρώει». Η αντίδραση των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας ήταν εντονότατη και μαζική. Ακούστηκαν βαριές εκφράσεις από ορισμένους συμβούλους κατά του κ. Μιχαηλίδη, που δεν μεταφέρονται στο χαρτί, ενώ αρκετοί σηκώθηκαν αγανακτισμένοι και αποχώρησαν από την αίθουσα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Γκοτσίδης προσπαθούσε για κάποια λεπτά να κατευνάσει τα πνεύματα που όμως είχαν οξυνθεί επικίνδυνα.

Όταν τελικώς κάπως ηρέμησε η κατάσταση, ο δήμαρχος πήρε το λόγο, χαρακτήρισε λαϊκιστή τον κ. Μιχαηλίδη και ανήθικο το σχόλιό του. Υπερασπίστηκε τον αντιδήμαρχό του λέγοντας ότι εδώ και μήνες εργάζεται διαρκώς και άρα, δικαιούται να ταξιδέψει δύο μέρες για να δει την αγαπημένη του ομάδα.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του