Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Πτώμα γυναίκας βρέθηκε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το απόγευμα της Δευτέρας. Η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα στη θάλασσα στο επιβατηγό λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα σε απόσταση δύο μέτρων από την προβλήτα που δένει το ΣΑΟΣ.

Όπως σημειώθηκε, στην προβλήτα του λιμανιού βρέθηκαν προσωπικά της αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και ένας σταυρός λαιμού. Η γυναίκα φαίνεται πως άφησε τα αντικείμενα της και πήδηξε εσκεμμένα στο νερό. Οι λόγοι που οδήγησαν τη γυναίκα στη συγκεκριμένη πράξη (αν πρόκειται για αυτοκτονία) δεν είναι ακόμη γνωστοί, καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης το απόγευμα της Δευτέρας και στο σημείο πήγαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος με τη συνδρομή των οποίων περισυνελέγη η γυναίκα, Ελληνίδα 52 ετών, και στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

 

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο