Πλούσια η προεκλογική ατζέντα του τριημέρου στον Έβρο

Όλες οι πολιτικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα – Εγκαίνια εκλογικών κέντρων, ομιλίες και παρουσιάσεις υποψηφίων

Ιδιαίτερα πλούσιο είναι το πρόγραμμα των προεκλογικών εκδηλώσεων και συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου, μέχρι και την Κυριακή 21 Απριλίου στο νομό Έβρου.

Αρχικά, σήμερα, στις 8 το βράδυ, θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου της παράταξης “Πόλη & Πολίτες – Βαγγέλης Λαμπάκης”, επί της οδού Λ. Δημοκρατίας 291 (πρώην “Το Σπίτι του Γλυκού”) στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης θα υποδεχτεί τους πολίτες και θα μιλήσει για τα σχέδια του κοντινού μέλλοντος.
Αύριο, Σάββατο 20 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Μυτιληνός και η Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση, προσκαλούν τους πολίτες στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης, στην Αθ. Μιαούλη 10 στην Αλεξανδρούπολη (πεζόδρομος έναντι Δημαρχείου).

Την ίδια ώρα και μέρα, στην Ορεστιάδα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Ανδρέας Καραγιώργης, πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της Π.Ε. Έβρου και των προτάσεων του συνδυασμού «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Ηλέκτρα».

Σε ένα πιο ευρύ πολιτικό πεδίο, αυτό των Ευρωεκλογών, η Αλεξανδρούπολη θα φιλοξενήσει το απόγευμα του Σαββάτου τη βουλευτή Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας  και υποψήφια Ευρωβουλευτή κα. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Η ομιλία είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Grecotel Egnatia», στην αίθουσα «Θράκη».

Το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου, την ίδια ώρα, στις 11.30, θα γίνουν δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις, μία για το Δήμο Αλεξανδρούπολης και μία για την Περιφέρεια ΑΜΘ. Στην πρώτη περίπτωση, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και επικεφαλής του συνδυασμού «Ενότητα για μία Νέα πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης» Δημήτρης Λαζόπουλος, στο ξενοδοχείο Grecotel Egnatia, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του.

Αντίστοιχα, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Μέτιος, επικεφαλής της «Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης», θα είναι κεντρικός ομιλητής σε πολιτική εκδήλωση παρουσίασης των βασικών θέσεων και αρχών του συνδυασμού, αλλά και υποψηφίων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο.

Η Ανεξάρτητη Κοινότητα Φάρος Αλεξανδρούπολης, στις 5.30 το απόγευμα της Κυριακής, διοργανώνει  μία συνάντηση γνωριμίας και μία ανοιχτή συζήτηση σχετικά με τους Άξονες Πολιτικής που τα μέλη της προτείνουν για την Κοινότητα. «Ελάτε να μοιραστούμε προβληματισμούς για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας, να ανταλλάξουμε ιδέες και να ανοίξουμε το διάλογο για ένα βιώσιμο αστικό περιβάλλον», αναφέρουν στο κάλεσμα για τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Ανατολικής Θράκης.

Κυριακή βράδυ, στις 20.30, στην Ορεστιάδα, ο συνδυασμός της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών “Είναι στο Χέρι μας”, με υποψήφιο δήμαρχο Ορεστιάδας τον Σάκη Παπανδρέου, αποκτά τον δικό του χώρο στην οδό Αγίων Θεοδώρων 116 (απέναντι από τη Λέσχη Αξιωματικών Ορεστιάδας). Ο συνδυασμός απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους δημότες, «που θέλουν να παραστούν στην πρώτη αυτή, επίσημη μεγάλη προεκλογική γιορτή».

Κ.Η.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του