Παραχώρηση χρήσης της δυτικής χερσαίας ζώνης στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 αποφασίστηκε η παραχώρηση χρήσης της δυτικής χερσαίας ζώνης έκτασης 43 στρεμμάτων για 13 χρόνια στο Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ τη Δευτέρα 18 Ιουλίου ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη και επεσήμανε ότι μετά από την απόφαση αυτή η περιοχή από το πάρκο Αργώ μέχρι το εκκλησάκι του Αγ. Εύπλου επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, που προβλέπει μεταξύ άλλων και την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου συμβάλλοντας καθοριστικά στην συνολική ανασυγκρότηση της πόλης της Αλεξανδρούπολης προς όφελος των δημοτών.

Μάλιστα ο κ. Λαμπάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του Ο.Λ.Α., κ. Χρήστο Δούκα, και τα μέλη του Δ.Σ. που με προηγούμενη απόφαση συμφώνησαν στην παραχώρηση τμήματος της δυτικής χερσαίας ζώνης που δεν προορίζεται για την κάλυψη λιμενικών αναγκών στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, όπως επίσης και τον Πρόεδρο του Τ.ΑΙ.Π.Ε.Δ., κ. Στέργιο Πιτσιόρλα, για τη συμβολή του στη λήψη της απόφασης αυτής.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του