Νέος αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ο Εβρίτης Σωτήρης Τερζούδης

Ένας γνώριμος του Έβρου, με πλούσιο βιογραφικό και έντονη παρουσία στο Πυροσβεστικό Σώμα είναι ο νέος αρχηγός της υπηρεσίας.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Τερζούδη, ο οποίος έχει υπηρετήσει ως διοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης αλλά ως επικεφαλής και στην περιφερειακή διοίκηση ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ο κ. Τερζούδης διαδέχεται τον αντιστράτηγο Βασίλη Καπέλιο.

Ο Αντιστράτηγος ΠΣ Σωτήριος Τερζούδης του Δημητρίου γεννήθηκε το 1961, στους Μεταξάδες Έβρου. Είναι έγγαμος κα πατέρας δύο παιδιών.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Διδυμοτείχου το 1979 και το 1984 αποφοίτησε από την τότε ΑΒΣΘ (νυν Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1987, αποφοίτησε από τη σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας με το βαθμό του Ανθυποπυραγού το 1991. Φοίτησε επίσης στη Σχολή Επιμόρφωσης του Πυροσβεστικού Σώματος.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, υπηρέτησε σε διάφορες Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ διατέλεσε Διοικητής της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης και Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στις τακτικές κρίσεις του τρέχοντος έτους προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου και ανέλαβε καθήκοντα Συντονιστή Υποστήριξης Επιτελείου Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο