Νέα διοίκηση απέκτησαν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

Νέα διοίκηση εξέλεξαν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης που στο μεγάλο μέρος τους αποτελείται από παλιά διοικητικά στελέχη που συμπληρώνεται από νέους και άφθαρτους στον χώρο με διάθεση να προσφέρουν.

Πρόεδρος του συλλόγου που εκπροσωπεί το άθλημα του χάντμπολ στην Αλεξανδρούπολη θα είανι η κα Παρασκευή Γκαϊταρτζάκη.

Η ανακοίνωση των Κυκλώπων με το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας:

«Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Σωματείου Κύκλωπες, κατά την οποία εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, η νέα εξελεγκτική επιτροπή, ενώ επίσης πραγματοποιήθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.

Κατά την έκτακτη Γ.Σ. που άρχισε στις 11:00 π.μ., νέα μέλη του Δ.Σ. εξελέγησαν: η Γκαϊταρτζάκη Παρασκευή, ο Κεσούδης Βασίλειος, η Τσιακιρούδη Λία, ο Αργυρούδης Δημήτρης, ο Πουτουλίδης Απόστολος, ο Κεπεσίδης Λάζαρος και ο Αρζίδης Βλαδίμηρος.

Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν η Χαραλαμπάκη Κωνσταντίνα και η Λεγγέτση Κούλα

Στην εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν η Φαρδύ Εύη, η Κουρουτζίδου Έφη και η Φαλέκα Λίτσα. Μετά το πέρας των αρχαιρεσιών συζητήθηκαν τα θέματα που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες, με κυριότερο τις ώρες προπόνησης στο κλειστό γυμναστήριο “Μ. Παρασκευόπουλος”.

Το νέο Δ.Σ. έπειτα από εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων αποφάσισε τη στάση που θα κρατήσει τόσο αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, όσο και μ’ άλλα, που αφορούν την ομάδα. Η Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία ικανοποιητικού αριθμού μελών.

Αμέσως μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης συνεδρίασε το νέο Δ.Σ.

Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. εξελέγη η Γκαϊταρτζάκη Παρασκευή, στη θέση της Γ.Γ. η Λία Τσιακιρούδη, ταμίας ο Κεπεσίδης Λάζαρος, ο οποίος ανέλαβε επίσης τη θέση του Εφόρου του γυναικείου τμήματος , Α’ αντιπρόεδρος εξελέγη ο Κεσούδης Βασίλειος, Β’ Αντιπρόεδρος ο Πουτουλούδης Απόστολος , έφορος ανδρικού τμήματος ο Αργυρούδης Δημήτρης, Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημόσιων Σχέσεων ο Αρζίδης Βλαδίμηρος, ενώ ο Πουτουλούδης Απόστολος ανέλαβε και το νομικό τμήμα.
Ακόμη, στη θέση του γενικού αρχηγού και του εκπροσώπου του συλλόγου στην Ο.Χ.Ε. και στην ΕΣΧΑΜΑθ, ορίστηκε έπειτα από έγκριση της Γ.Σ. και του Δ.Σ. ο Χαραλαμπάκης Δημήτρης».

Κύκλωπες: «Μέτωπο απέναντι στην ομάδα μας και το άθλημα της χειροσφαίρισης»

Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο blog της ομάδας (kiklopesalexandrou-polis.blogspot.gr), οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης εκφράζουν τα παράπονα τους για την άδικη μεταχείριση τους από τον Δήμο σε σχέση με άλλες ομάδες και παράλληλα καλούν όλους τους φίλους του συλλόγου στη Γενική Συνέλευση της Κυριακής. Η ανακοίνωση:
«Αγαπητοί φίλοι της ομάδας,

Η χρονιά που ξεκινάει σε λίγες μέρες, είναι από τις πιο σημαντικές στην ιστορία του συλλόγου.

Το ανδρικό τμήμα μας, συμμετέχει στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας, με ομάδες που έχουν γράψει ιστορία στο άθλημα της χειροσφαίρισης. Είναι η χρονιά, που πρέπει να μπούνε τα θεμέλια, με σκοπό τη δημιουργία μιας ομάδας που θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω,
δηλαδή μια θέση στους μεγάλους του αθλήματος. Είναι η χρονιά που πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας, ώστε να μπορέσει η ομάδα να κρατηθεί στην πολύ δύσκολη κατηγορία της Α2. Είναι η χρονιά που πρέπει όλοι να συνδράμουμε, όπως μπορούμε, ώστε να μπορέσουν οι παίκτες μας να είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο τους.

Λένε πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Θα προσπαθήσουμε διαψεύσουμε το απόφθεγμα αυτό, γιατί το ξεκίνημα μόνο αυτό που πρέπει δεν ήταν! Η πρώτη κίνηση από τους υπευθύνους για τα αθλητικά θέματα του Δήμου είναι, οι ώρες προπόνησης των τμημάτων μας στο κλειστό γήπεδο » Μ. Παρασκευόπουλος», να παραμείνουν ίδιες με τη περσινή χρονιά, παρά τις αυξημένες απαιτήσεις που γεννά η άνοδος του ανδρικού τμήματος στην Α2. Συγκεκριμένα, πέρσι το γυναικείο τμήμα μας που αγωνιζόταν στην Α2 κατηγορία είχε δύο προπονήσεις και άλλες δύο είχε το ανδρικό που αγωνιζόταν στην Β εθνική, οι οποίες μάλιστα ήταν στις 22.00 το βράδυ! Φέτος, το γυναικείο τμήμα που θα αγωνίζεται και πάλι στην Α2 κατηγορία, εξασφάλισε πάλι δύο προπονήσεις, ενώ το ανδρικό παρά το γεγονός πως εξασφάλισε ιστορική άνοδο στην Α2, προς έκπληξή εξασφάλισε ξανά, μονάχα ΔΥΟ(!!) προπονήσεις, την ίδια μάλιστα “βάρβαρη” για τους αθλητές ώρα (22:00).
Άλλες ομάδες της πόλης μας, διαφορετικών αθλημάτων, που αγωνίζονται στην Α2 κατηγορία έχουν από τέσσερις προπονήσεις την εβδομάδα και σε ώρες που είναι πιο εύκολο κάποιος να αθληθεί.

Η περιφρόνηση κάποιων για τις συνεχείς επιτυχίες του συλλόγου είναι πλέον πασιφανής.

Η άγνοιά τους για την ιστορία μας τρομακτική, ενώ οι ενέργειες τους μας υποχρεώνουν να εκλάβουμε τη στάση τους, ως εχθρική. Αυτό θεωρούμε πως είναι το πρώτο βήμα, στο μέτωπο που έχουν ανοίξει κάποιοι με την ομάδα μας και το άθλημα της χειροσφαίρισης στην Αλεξανδρούπολη, παρά το γεγονός πως το άθλημα έχει πραγματοποιήσει αλματώδη βήματα τα τελευταία χρόνια, μιας και στους Κύκλωπες αθλούνται πολλά παιδιά, τα οποία θα αποτελέσουν την “μαγιά” για πολλές επιτυχίες στο μέλλον και κάποιοι τα ωθούν μακριά απ’ το άθλημα.

Ίσως, σε κάποιους δεν άρεσε η άνοδος των Κυκλώπων και προσπαθούν να τους αναγκάσουν να γυρίσουν στην αφάνεια. Τους τονίζουμε ρητά, πως δεν θα τα καταφέρουν όσο και αν προσπαθήσουν!!

Είμαστε εδώ , όλοι μαζί ώστε να υπερασπιστούμε αυτά που δικαιούμαστε.

Την Κυριακή το πρωί πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες στη γενική συνέλευση του συλλόγου, για να στηρίξουμε την νέα διοίκηση που θα εκλεγεί, αλλά και να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε το τρόπο που πρέπει να διεκδικήσουμε αυτά που αναλογούν στην ομάδα μας!»

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του