Μοναδική εμπειρία έζησε η ομάδα της Αν.Μακ.Θράκης στον τελικό του Run Greece 

20 Αθλητές όλων των ηλικιών από την περιοχή μας έτρεξαν στην Αθήνα στα πλαίσια του αυθεντικού μαραθωνίου με τερματισμό το παναθηναϊκό στάδιο. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη και σίγουρα ήταν μία εμπειρία που θα μείνει σε όλα τα μέλη της θρακιώτικης αποστολής αξέχαστη.

Μοναδική εμπειρία έζησε η ομάδα της Αν.Μακ.Θράκης στον τελικό του Run Greece, στα πλαίσια του Αυθεντικού Μαραθωνίου. Με σλόγκαν τα «4Κ» αλλάζει το τρέξιμο τον τρόπο ζωής μας. Τα «4Κ» της αθλήτριας της ομάδας του Run Greece Αλεξ/πολης, Κωνσταντίας Στεργίου, έγιναν σλόγκαν στην διοργάνωση του τελικού ERGO 3χλμ που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στην Αθήνα, με τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο, λίγα λεπτά πριν τον τερματισμό του 1ου Μαραθωνοδρόμου του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Τα «4Κ» που μπορεί να προσφέρει το τρέξιμο και η άθληση σε όλες τις ηλικίες, αφήνει στην άκρη, τον Καναπέ, τον Κοτσομπολιό, τον Καφέ, το Κάπνισμα και αλλάζει τρόπο ζωής στον άνθρωπο. Η Περιφέρεια Θράκης & Ανατ. Μακεδονίας αγωνίσθηκε με 20 αθλητές όλων των ηλικιών (από 18 έως 65+), 10 άνδρες και 10 γυναίκες, με καλύτερες κατατάξεις: ο Αλέξανδρος Χατζηαντωνίου του Εθνικού τερμάτισε 10ος, ενώ στην 13η θέση ήταν ο Τσιτάκ Σαλί του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης. Ακολούθησαν στην 20η o Γκάτζιος, στην 21η ο Βαφειάδης σε σύνολο 140 ατόμων, από τα 7 Run Greeceç
Ο χορηγός του τελικού Run Greece ERGO είχε αναλάβει όλα τα έξοδα όλων των ανθρώπων που βρέθηκαν στην Αθήνα και πήραν μέρος στον αγώνα, ενώ οι άνθρωποι του ΣΕΓΑΣ είχαν προσέξει και την τελευταία λεπτομέρεια της αποστολής Η συγκίνηση ήταν μεγάλη και σίγουρα ήταν μία εμπειρία που θα μείνει σε όλα τα μέλη της θρακιώτικης αποστολής αξέχαστη. Συγχαρητήρια σε όλους. Ευχαριστούμε γι’ αυτήν την σπουδαία εμπειρία. Και του χρόνου καλύτερα!!!

Ο λόγος στους πρωταγωνιστές

Κωνσταντία Στεργίου «Η χαρά μου απερίγραπτη. Όλα άψογα οργανωμένα, πολύ καλύτερα απ’ ότι περίμενα. Ως και ο καιρός σύμμαχος! Συγχαρητήρια στο ΣΕΓΑΣ και την ERGO που δούλεψαν με υπευθυνότητα για να απολαύσουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ελπίζω να το ξαναζήσω».

Απόστολος Γκάτζιος «Μοναδική εμπειρία ο τερματισμός στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Μαγεία!! Πολύ καλή οργάνωση, άγγιξε την τελειότητα. Χαρούμενα πρόσωπα η ανταμοιβή των οργανωτών. Η αρχή έγινε για ένα ακόμη μεγάλο αγώνα.

Σοφία Φουρλάμη «Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Ήμασταν οι ικανοί, αλλά και τυχεροί που είχαμε την δυνατότητα, την ευκαιρία να το ζήσουμε. Ευχαριστούμε την ERGO και φυσικά τον ΣΕΓΑΣ που μας χάρισαν ένα διήμερο, γεμάτο εικόνες, εμπειρίες και ζωή!!

Ελευθερία Ζάχου «Όλα ήταν υπέροχα. Μια διαδρομή και εμπειρία μοναδική. Η οργάνωση της διαμονής οργανωμένη και φιλόξενη. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και περάσαμε υπέροχα. Μακάρι να βάλουμε τα δυνατά μας και την επόμενη φορά να είμαστε και του χρόνου μαζί, με καλύτερους χρόνους. Αλλά όλα αυτά δεν θα έπαιρναν σάρκα και οστά, εάν δεν ήταν ο ΣΕΓΑΣ και οι χορηγοί. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

Γιαννούλα Τσουκαλά «Ευχαριστούμε τους διοργανωτές. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για μένα μέχρι να μπω στο Καλλιμάρμαρο, που άρχισα να τρέμω από την συγκίνηση. Θα ήθελα να το ξαναζήσω».

Νίκος Τάσιος «Ήταν όλα υπέροχα. Εμπειρία ζωής, την οποία και θα διηγούμαι για πολλά χρόνια. Ένοιωσα ρίγος και συγκίνηση στον τερματισμό μέσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Σαν πρόταση καταθέτω την ιδέα διαχωρισμού των αθλητών, ανά ηλικία, από την εκκίνηση ακόμα».

Χρυσούλα Αλεξάκη «Καταπληκτική εμπειρία ζωής, υ συμμετοχή μου στα 3χλμ του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου. Θα προσπαθήσω να γίνω αθλήτρια με καλύτερες επιδόσεις, για να μου δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχω και του χρόνου».

Φωτεινή Σκαρλάτου «Η 12η Νοεμβρίου 2017, θα είναι μια μέρα που θα μας μείνει πραγματικά αξέχαστη. Πρωτόγνωρη εμπειρία ο τερματισμός στο Καλλιμάρμαρο. Νικητές όλοι μας, αφού το ταξίδι ήταν μαγευτικό και μας χάρισε χαρά, κουράγιο και πάθος να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, να τρέχουμε!! Και του χρόνου με υγεία».

Γιώργος Μποζατζίδης «Ήταν ένας καταπληκτικός αγώνας. Η ERGO και ο ΣΕΓΑΣ, έδωσε την δυνατότητα σε όλες τις ηλικίες να αγωνισθούν σε φανταστικές συνθήκες. Το ομαδικό πνεύμα από ατομική προσπάθεια, ανέδειξαν τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του Ολυμπιακού πνεύματος. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την προσπάθεια ενίσχυσης του αθλητισμού μέσω τέτοιων ενεργειών».

Βασιλική Γιαννακίδου «Οι εντυπώσεις μου από τον αγώνα ήταν συγκλονιστικές. Πέραν του ότι κατάφερα να τερματίσω στο Καλλιμάρμαρο, είδα τους πρώτους Μαραθωνοδρόμους ζωντανά μπροστά μου. Μου ήταν αδιανόητο. Γνώρισα καινούργια πρόσωπα, έκανα νέους φίλους. Η εμπειρία αυτή θα μου μείνει για πάντα».

Διαμαντάκης Παναγιώτης «Το να τερματίζει κάποιος στο Παναθηναϊκό Στάδιο είναι μεγάλη αίσθηση που σου προκαλεί συγκίνηση αλλά και δέος. Αυτό το καταλαβαίνεις μόνο εάν το ζήσεις. Σαν εκδήλωση ήταν κορυφαία με την βοήθεια της ERGO και φυσικά την οργάνωση του ΣΕΓΑΣ, μας δόθηκε η ευκαιρία να ζήσουμε αυτήν την μαγεία του Μαραθωνίου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευκαιρία».

Χρήστος Καπούτσης «Φοβερή εμπειρία. Συγχαρητήρια. Μπράβο στους οργανωτές για την σπουδαία πρωτοβουλία».

Σάσα Γιαλαμίδου «Η συμμετοχή μου στον τελικό του RG στον Αυθεντικό Μαραθώνιο ήταν μοναδική, αξέχαστη εμπειρία, το δέος και η συγκίνηση ήταν απερίγραπτη μόλις πατήσεις το Στάδιο και οδεύεις προς τον τερματισμό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Πατερόπουλο που συντόνισε όλη ομάδα μας, αλλά και τους χορηγούς που πρόσεξαν και την τελευταία λεπτομέρεια».

Σαλώ Τσιτάκ «Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μας δόθηκε η δυνατότητα να ζήσουμε από κοντά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και να τερματίσουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Ευχαριστώ τους διοργανωτές που μας έδωσαν αυτήν την ευκαιρία!!».

Κώστας Βαφειάδης «Άψογη διοργάνωση. Μοναδική Συναισθήματα. Όλο το διήμερο ήταν εμπειρία ζωής και νιώθω τυχερός που ανήκω σε αυτήν την ομάδα, γνώρισα νέους φίλους και έτρεξα ένα κομμάτι της κλασσικής διαδρομής. Ένας αξέχαστος αγώνας. Και του χρόνου δυνατά».

Γιάννης Γκουτσίδης «Σπουδαία πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ, που στήριξαν οι χορηγοί. Άψογη οργάνωση από κάθε πλευράς της αποστολής μας, λόγω των τοπικών μας ανθρώπων, Πατερόπουλο και Χαριτόπουλο. Τα συναισθήματα του τερματισμού στο Στάδιο, συγκίνηση, χαρά, περηφάνια για την χώρα μου και τους θησαυρούς που έχει. Βλέποντας τους αθλητές να μπαίνουν στο στάδιο έφερνα στο μυαλό μου το κατόρθωμα του Φιλιππίδη. Θετική εντύπωση ο τερματισμός των αθλητών κατά ομάδες και ο τρόπος που πανηγύριζαν. Έζησα όμορφες στιγμές και ευχαριστώ την ERGO για την οικονομική χορηγία».

Γιώργος Χατζηβασιλείου «Αυτό που έζησα το διήμερο του Μαραθωνίου ήταν μοναδική και πρωτόγνωρη εμπειρία και όλα αυτά εξαιτίας των χορηγών. Ήταν επιβράβευση της προσπάθειας όλων των προηγούμενων ετών. Ο τερματισμός στο Στάδιο ανατριχιαστικός θα έλεγα. Ευχαριστώ για το μεγάλο δώρο που μου δόθηκε».

 

Γιώργος Πανταζίδης

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο