Μια πόλη …. στους δρόμους

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές το RUN GREECE Αλεξανδρούπολη. Με μεγάλη επιτυχία που ανεβάζει ψηλά τον πήχη ολοκληρώθηκε η γιορτή του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε για 3η χρονιά το Run Greece Αλεξανδρούπολη. Περισσότεροι από 3.000 δρομείς, εθελοντές αλλά και θεατές έζησαν μοναδικές στιγμές κατά τη διάρκεια των Αγώνων Δρόμου 5χλμ και 10 χλμ. & παιδιών που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, το Δήμο Αλεξανδρούπολης και τη στήριξη της WIND.

Το λιμάνι της πόλης «πλημμύρισε» με δρομείς κάθε ηλικίας, οι οποίοι απόλαυσαν τη μοναδική εμπειρία αγώνων δρόμου μαζικής συμμετοχής και ταυτόχρονα συμμετείχαν στην την κοινωνική πρωτοβουλία της WIND για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Γονέων & Φίλων  Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ».

RUN GREECE Αλεξανδρούπολη

Την επιταγή με το ποσό  των 2.000€ παρέλαβε για το σύλλογο «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» η πρόεδρός του κα. Λίτσα Μαυρίδου η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε: «Με χαρά και συγκίνηση θα ήθελα να συγχαρώ όλον τον  κόσμο που αγκάλιασε τη σπουδαία αυτή διοργάνωση και έτρεξε σήμερα για μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων των μελών του Συλλόγου και στη WIND που για μία ακόμη φορά βρίσκεται στο πλευρό των ατόμων με αυτισμό και τις οικογένειές τους».

Αλλά και το αγωνιστικό μέρος ήταν εξαιρετικά σημαντικό καθώς στη γραμμή εκκίνησης βρέθηκαν και αθλητές υψηλού επιπέδου. Ανάμεσά τους και ο Πρωταθλητής μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, μέλος του Εθνικού Αλεξ/πολης και της Εθνικής Ομάδας Στίβου καθώς και Πρεσβευτής της WIND Running Team, Μάρκος Γκούρλιας ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στα 10χλμ με χρόνο 33:42.

Το αγωνιστικό κλίμα διατηρείται μέχρι και την 1η Οκτωβρίου στα καταστήματα WIND στην ευρύτερη περιοχή. Όσοι επισκεφθούν ένα κατάστημα WIND σε Έβρο, Ροδόπη και Ξάνθη  μπορούν να αποκτήσουν το Samsung Galaxy J1 (2016) στην προνομιακή τιμή των 129€ καθώς και δωρεάν επικοινωνία προς όλους κάθε μήνα με κάθε νέα σύνδεση F2G. Παράλληλα μπορούν να επωφεληθούν από ποίκιλλες προτάσεις σε συσκευές τελευταίας τεχνολογίας όπως Smartphones, tablets και αξεσουάρ, ειδικά πακέτα κινητής, σταθερής και internet.

Το Run Greece Αλεξανδρούπολη ήταν ο 5ος και προτελευταίος αγώνας της φετινής σειράς Run Greece. Τελευταίος σταθμός για φέτος η Πάτρα στις 8/10/2016.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του