Μια απίστευτη θεωρία συνομωσίας κάνει το γύρο της Αλεξανδρούπολης

Αν και την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, είναι πιθανό να βρέχει, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις, είναι γεγονός πως τους τελευταίους μήνες, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, η ανομβρία που σημειώνεται είναι πρωτοφανής.

Οι όποιες βροχές έχουν πέσει, από το τέλος του καλοκαιριού ως τώρα, ήταν ασήμαντες, ενώ, παρά το γεγονός ότι διανύουμε τον τρίτο μήνα του φθινοπώρου, οι φορές που έχει βρέξει στην περιοχή μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ο προβληματισμός για την ξηρασία αυτή είναι μεγάλος, κυρίως σε όσους ασχολούνται με αγροτικές εργασίες και καλλιέργειες.

Κάποιοι, ωστόσο, φαίνεται πως το έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω, διακινώντας μία θεωρία, που στα αυτιά πολλών ακούγεται απλώς απίστευτη…

Η θεωρία, λοιπόν, που φαίνεται πως ξεκίνησε από τα καφενεία σε διάφορα χωριά της Αλεξανδρούπολης, έχει μεταφερθεί από στόμα σε στόμα και κυκλοφορεί ευρέως σε ολόκληρο το δήμο.

Σύμφωνα με αυτή, ο λόγος που δεν βρέχει συνδέεται άμεσα με έργα που γίνονται στην περιοχή. Η εταιρεία που τα εκτελεί, όπως λένε, έχει μηχανήματα (άλλοι λένε ότι είναι ειδικά αεροπλάνα, άλλοι … κανονάκια) τα οποία επιστρατεύονται για να διώχνουν τα σύννεφα και να μη βρέχει, ώστε να προχωρούν τα έργα της!

Η σιγουριά τους μάλιστα είναι τέτοια που δεν δέχονται κουβέντα πάνω στο θέμα. Εμείς, ως οφείλαμε, μεταφέρουμε την εξήγηση που δίνουν κάποιοι για την ανομβρία και αφήνουμε τους αναγνώστες μας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους…

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο