Μία σπουδαία δωρεά για τη Ζαρίφειο Παιδαγωγική Ακαδημία

Δύο αθλητικοί σύλλογοι της Αλεξανδρούπολης αναλαμβάνουν το υψηλό κόστος «λίφτινγκ» στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου – «Φάρος» και «Εθνικός» ενώνουν τις δυνάμεις τους

Της Κικής Ηπειρώτου

Σε μία σπουδαία δωρεά για την ιστορική Ζαρίφειο Παιδαγωγική Ακαδημία και τους μαθητές του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης προχωρούν από κοινού ο αθλητικός σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «Φάρος» και το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του ΜΓΣ Εθνικός. Οι δύο σύλλογοι ενώνουν τις δυνάμεις τους και αναλαμβάνουν το κόστος για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης του κλειστού γυμναστηρίου του σχολείου, προκειμένου να μπορούν από τη νέα σχολική χρονιά να αθλούνται με ασφάλεια και άνεση οι μικροί μαθητές.

Η δωρεά, ύψους 4.800 ευρώ, εγκρίθηκε από την σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, κατά τη  συνεδρίασή της την Πέμπτη 19 Ιουλίου. Οι εγκρίσεις διάφορων δωρεών από πληθώρα φορέων και ιδιωτών, τόσο στην πρωτοβάθμια, όσο και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, από τις αρμόδιες επιτροπές του Δήμου, είναι στην ημερήσια διάταξη σχεδόν κάθε συνεδρίασης. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια, με τις διαρκείς μειώσεις των λειτουργικών δαπανών για τα σχολεία, υπάρχουν διαρκώς ανάγκες, οι οποίες θα ήταν αδύνατο να καλυφθούν μέσα από τα περιορισμένα αυτά κρατικά κονδύλια και δίχως την πρωτοβουλία και ευαισθησία ιδιωτών.

Σημειώνεται πως στο κλειστό γυμναστήριο της Ακαδημίας οι εργασίες που θα γίνουν στο πλαίσιο της προσφοράς των δύο συλλόγων είναι: Καθαρισμός οροφής, παραθύρων και δαπέδου, στοκάρισμα τοίχου, ελαιοχρωματισμός του χώρου, αγορά και τοποθέτηση μοκέτας, κουρτινόξυλων και κουρτινών και τοποθέτηση δαπέδου από την ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης, το οποίο έχει κόστος 3.000 ευρώ.

 

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr