Βλάβη στο σύστημα κλιματισμού στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης

Προβλήματα με το σύστημα κλιματισμού αντιμετωπίζει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης, γεγονός που προβληματίζει σωματεία, προπονητές, κολυμβητές και γονείς. όπως επισημαίνεται, η βλάβη στο σύστημα κλιματισμού προκλήθηκε τις παραμονές των Χριστουγέννων λόγω του υπερβολικού ψύχους κατά τις βραδινές ώρες και σημειώθηκε τόσο στη μονάδα της μικρής όσο και στη μονάδα της μεγάλης κολυμβητικής δεξαμενής.

Η διεύθυνση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου , με ανακοίνωσή της, παραθέτει τα γεγονότα και περιγράφει τις κινήσεις που γίνονται ή σχεδιάζονται για να επιλυθεί το πρόβλημα

«Η διεύθυνση θέλοντας να ενημερώσει με υπευθυνότητα και ειλικρίνεια τους αθλητές και τους γονείς σχετικά με την βλάβη στο σύστημα κλιματισμού επισημαίνει τα παρακάτω:

Η βλάβη στο σύστημα κλιματισμού προκλήθηκε τις παραμονές των Χριστουγέννων λόγω του υπερβολικού ψύχους κατά τις βραδινές ώρες και σημειώθηκε τόσο στη μονάδα της μικρής όσο και στη μονάδα της μεγάλης κολυμβητικής δεξαμενής.

Σε συνεννόηση με τον αρμόδιο μηχανικό αποφασίστηκε να δοθεί προτεραιότητα στη γρήγορη επιδιόρθωση της βλάβης της μονάδας της μικρής κολυμβητικής δεξαμενής αφού εκεί κολυμπούν μικρά παιδιά και η επιδιόρθωση της βλάβης θα κρατούσε για μικρότερο χρονικό διάστημα.

Πράγματι έπειτα από απαιτητική και λεπτή επέμβαση και αφού η μικρή πισίνα έμεινε κλειστή για το ελάχιστο δυνατό χρονικό διάστημα η βλάβη επιδιορθώθηκε και το σύστημα λειτουργεί κανονικά αλλά με ιδιαίτερη προσοχή και συνεχή έλεγχο ώστε να μην επιβαρυνθεί η λειτουργία του.

Αναφορικά με τη μεγάλη πισίνα κυρίως λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν στην πόλη μας το τελευταίο διάστημα (οι μονάδες κλιματισμού βρίσκονται στην οροφή εκτεθειμένες σε ισχυρούς ανέμους από όπου και οι φωτογραφίες), του μεγέθους της βλάβης, του όγκου των εξαρτημάτων και της μεσολάβησης των εορτών το εξειδικευμένο συνεργείο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις εργασίες αποκατάστασης της βλάβης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σήμερα, έπειτα από τις διαβεβαιώσεις των τεχνικών, το σύστημα θέρμανσης θα λειτουργήσει και πάλι αφού οι εργασίες προσωρινής αποκατάστασης βρίσκονται την τελική φάση.

Θα πρέπει να τονισθεί πως ο χώρος της μεγάλης πισίνας εξαερίζεται κάθε τρεις ώρες για μία ώρα ώστε να περιορίζονται τα φαινόμενα υγρασίας.

Ο λόγος που σχεδιάστηκε αυτή η λειτουργία κατ αυτόν τον τρόπο είναι πως το σύστημα εξαερισμού εισάγει στο χώρο ψυχρό εξωτερικό αέρα και η επιπλέον εισαγωγή του, βάσει των θερμοκρασιών που επικράτησαν το τελευταίο διάστημα, θα είχε σοβαρή επίπτωση στη θερμοκρασία εσωτερικού χώρου της μεγάλης πισίνας.

Επισημαίνεται πως οριστική λύση στο πρόβλημα θα δοθεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες και αφού τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες από το Νόμο διαδικασίες για την προμήθεια νέων ανταλλακτικών για όλα τα τεχνικά θέματα που αφορούν την ορθή λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Οι εργαζόμενοι σε αυτό έχουν ήδη ξεκινήσει την λεπτομερή καταγραφή των τυχόν προβλημάτων που έχουν προκληθεί από τη σοβαρή αυτή βλάβη και τα οποία θα επιδιορθωθούν μόλις οι καιρικές συνθήκες είναι οι κατάλληλες».

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του