Απόφαση του Υπουργού Υγείας για δυνητική αργία γιατρού του Π.Γ.Ν. ΕΒΡΟΥ

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας τέθηκε σε δυνητική αργία, ιατρός του ΠΓΝ ΕΒΡΟΥ, ο οποίος είχε συλληφθεί με “φακελάκι” (με προσημειωμένα χαρτονομίσματα) το Μαϊο 2016.

Αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης στο κεντρικό πειθαρχικό συμβούλιο ιατρών του ΕΣΥ, με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης. Παράλληλα οι ιατροί του ΠΓΝ ΕΒΡΟΥ συνεχίζουν με επιτυχία την δέουσα αγωγή στον ασθενή που προέβη στην καταγγελία.

Όπως σημειώνει και σε ανακοίνωσή του ο διοικητής του ΠΓΝΑ Δημήτρης Αδαμίδης, υπενθυμίζουμε ότι όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται στο ΠΓΝ ΕΒΡΟΥ είναι δωρεάν με εξαίρεση τα Απογευματινά τακτικά Ιατρεία (Ολοήμερη Λειτουργία). Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις πρέπει να επικοινωνούν με την Δ/νση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας στο τηλ. κέντρο: 2310531884.»

Δωρεά φαρμάκων

Φάρμακα υψηλού κόστους πρόσφερε ένας πολίτης από την Αλεξανδρούπολη στο φαρμακείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου. Ο πολίτης, συγγενικό πρόσωπο ασθενή που απεβίωσε, προέβη σε αυτή την κίνηση, η οποία, θα πρέπει να λειτουργήσει ως παράδειγμα. Σε ανακοίνωσή του, ο διοικητής του ΠΓΝΕ Δημήτρης Αδαμίδης σημειώνει:

«Το Π.Γ.Ν. ΕΒΡΟΥ ευχαριστεί θερμά τον πολίτη της Αλεξανδρούπολης Σ.Ψ. που προσέφερε στο Φαρμακείο του Π.Γ.Ν. ΕΒΡΟΥ-Νοσηλευτική Μονάδα Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, φαρμακευτικό υλικό υψηλού κόστους το οποίο δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει συγγενικό του πρόσωπο που απεβίωσε. Η εν λόγω κίνηση ας λειτουργήσει ως παράδειγμα».

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο