Αγοράστε τη ΓΝΩΜΗ και κερδίστε δώρα!

Αγοράστε την εφημερίδα ΓΝΩΜΗ και συγκεντρώστε τα κουπόνια για να πάρετε μέρος στην κλήρωση για την προσφορά βιβλίων αστυνομικής λογοτεχνίας από το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκη, στην Αλεξανδρούπολη

Εμείς προτείνουμε κάθε Τρίτη  και Πέμπτη τα καλύτερα βιβλία της παγκόσμιας αστυνομικής λογοτεχνίας.  Εσείς μαζεύετε τα κουπόνια που σας ενδιαφέρουν  και θα μας τα στέλνετε στη ΓΝΩΜΗ (Τέρμα Αγίου Δημητρίου) ή θα τα αφήνετε σε κλειστό φάκελο με το όνομά σας στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκη , (Ιωακείμ Καβύρη και Αδριανουπόλεως).

Για τους συνδρομητές αρκεί ένα τηλεφώνημα  στο 2551024222 ή ένα e-mail στο gnomi@gnomionline.gr για το βιβλίο που ενδιαφέρονται.

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 μετά την εκδήλωση – παρουσίασης του βιβλίου  του Πέτρου Μάρκαρη,“Offshore”

Σήμερα θα βρείτε το κουπόνι με το βιβλίο   “Η καρδιά πεθαίνει τελευταία”: Το νέο μυθιστόρημα της πολυβραβευμένης Μάργκαρετ Άτγουντ, όπου ταλαιπωρημένοι άνθρωποι προσπαθούν να επιβιώσουν μετά από την οικονομική και κοινωνική κατάρρευση.

Ο Σταν και η Σαρμέιν προσπαθούν να επιβιώσουν εν μέσω μιας ολοκληρωτικής οικονομικής και κοινωνικής κατάρρευσης. Έχοντας χάσει τις δουλειές τους, αναγκάζονται να ζουν στο αυτοκίνητό τους, εκτεθειμένοι σε συμμορίες και κινδύνους. Πρέπει οπωσδήποτε κάτι να γίνει για να αλλάξει η κατάσταση και πρέπει να γίνει γρήγορα. Το Σχέδιο Ποζιτρόνιο στην πόλη της Χρονοκράτησης φαίνεται να είναι η απάντηση στις προσευχές τους. Εκεί κανείς δεν είναι άνεργος και όλοι έχουν ένα άνετο, καθαρό σπίτι για να ζήσουν τον μισό χρόνο. Τον υπόλοιπο οι κάτοικοι της Χρονοκράτησης αφήνουν τα σπίτια τους και γίνονται τρόφιμοι της Φυλακής Ποζιτρόνιο.

Στην αρχή δεν τους φαίνεται και τόσο μεγάλη θυσία, ειδικά όταν το αντάλλαγμα είναι στέγη και τροφή. Όταν, όμως, η Σαρμέιν εμπλέκεται σε σχέση με τον άνδρα που μένει στο σπίτι τους το διάστημα που εκείνη και ο Σταν είναι στη φυλακή, τα πράγματα θα πάρουν ανησυχητική τροπή, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή του Σταν. Kάθε μέρα που περνά, το Ποζιτρόνιο μοιάζει περισσότερο με αυτοεκπληρούμενη προφητεία, παρά με προσευχή που εισακούστηκε.

Η βραβευμένη με Booker Μάργκαρετ Άτγουντ στην καλύτερη στιγμή της!

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του