Έκκληση για βοήθεια από το παιδικό χωριό SOS Θράκης

Μεγάλες οι ανάγκες σε τρόφιμα αλλά και σε είδη καθαριότητας. Γιορτές με αξιοπρέπεια για τις οικογένειες που στηρίζει το χωριό

Για άλλη μια χρονιά, το παιδικό χωριό SOSΘράκης, ζητά τη βοήθεια του κόσμου, προκειμένου να μπορέσει να στηρίξει και στην περίοδο των γιορτών, τις οικογένειες της περιοχής που έχουν ανάγκη.

Κάθε χρόνο, αυξάνονται διαρκώς οι άπορες οικογένειες που σχεδόν δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε τα βασικά είδη διατροφής. «Για άλλη μια φορά θέλουμε να ζητήσουμε την πολύτιμη βοήθειά σας για τις οικογένειες που στηρίζουμε!» αναφέρει το κάλεσμα των παιδικών χωριών για φέτος.

Όπως επισημαίνεται, αυτό το χρονικό διάστημα οι ανάγκες σε  τρόφιμα για τις οικογένειες που στηρίζουν τα χωριά μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, από Κρήτη μέχρι Θράκη, είναι μεγάλες.  Όσοι λοιπόν έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τρόφιμα, μπορούν να τα παραδώσουν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στο Αρίστηνο.

Tα  τρόφιμα που συγκεντρώνονται είναι  τα εξής:

ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
ΖΑΧΑΡΗ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
ΛΑΔΙ ΠΟΥΡΕΣ
ΟΣΠΡΙΑ ΜΕΛΙ
ΡΥΖΙ ΧΥΜΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΚΑΟ
ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ
ΧΥΜΟΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕΡΕΝΤΑ

*Σε μακαρόνια υπάρχει πλήρης κάλυψη από την εταιρεία Barilla ABEE

Μεγάλες όμως είναι οι ανάγκες και στα είδη οικιακής καθαριότητος: σκόνη πλυντηρίου, μαλακτικό, υγρό σαπούνι πιάτων, υγρά καθαριότητας, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας κλπ.

 

Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Αλεξανδρούπολης

Αρίστηνο, 681 00 Αλεξανδρούπολη

Τ. 25510 51856 F. 25510 51890

sosthrakicenter@sos-villages.gr

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο