Αλλαγή σελίδας με Παναγιώτη Καλακίκο στο Δήμο Σουφλίου

Αλλαγή σελίδας στο Δήμο Σουφλίου, όπου  ο Παναγιώτης Καλακίκος θα αναλάβει τα ηνία μετά το «βαρύ πυροβολικό» που ακούει στο όνομα Βαγγέλης Πουλιλιός. Κατά το μοτίβο των άλλων 3 δήμων του Έβρου, έτσι και στο Σουφλί, ο κ. Καλακίκος, που είχε έρθει δεύτερος στον πρώτο γύρο, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και μάλιστα με 466 ψήφους διαφορά.

Πιο συγκεκριμένα, η παράταξη «Συνεργασία – Ανάπτυξη – Συνοχή» πέτυχε ποσοστό 52,51%, εξασφαλίζοντας 4.871 ψήφους, ενώ η «Νέα Πορεία» του Βαγγέλη Πουλιλιού ποσοστό 47,49% και 4.405 ψήφους. Σημειώνεται πως στο νέο δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Πουλιλιός καταλαμβάνει 13 έδρες και ο κ. Καλακίκος 10.

Ο νέος Δήμαρχος, σε σύγκριση με την πρώτη Κυριακή, στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, κέρδισε ακόμη 1.143 ψήφους, ενώ ο κ. Πουλιλιός έχασε 124. Η αποχή στον α’ γύρο ήταν 49,21%, ενώ στον β’ γύρο 53,14%.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογική του νίκη, ο κ. Καλακίκος σημείωσε πως ο Δήμος Σουφλίου θα γίνει επιτέλους πρωταγωνιστής στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση του τόπου και πρωταθλητής σε όλα τα επίπεδα, ενώ κάλεσε όλους τους πολίτες σε συμπόρευση, χωρίς τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για ρις απίστευτες ευχές που έλαβα χθες και σήμερα αλλά και για την αγάπη που εισέπραξα και συνεχίζω να εισπράττω καθημερινά από εσάς όλο αυτόν τον καιρό. Την αγάπη αυτήν υπόσχομαι να την ανταποδώσω έμπρακτα, με σκληρή δουλειά, εντιμότητα και αποτελεσματικότητα» σχολίασε στις πρώτες του κουβέντες ο κ. Καλακίκος.

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο