efhmerida1

Το 1ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αλεξανδρούπολης έγραψε τη δική του ιστορία

  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ανθρώπων κάθε ηλικίας σηματοδοτώντας την έναρξη ενός νέου θεσμού
  •  Για δύο μέρες, το πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας (Ακαδημίας) «γέμισε» από εκδηλώσεις, συζητήσεις, θεατρικά δρώμενα, παιχνίδια και μουσική

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε το 1ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αλεξανδρούπολης, το οποίο πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, σηματοδοτώντας την έναρξη ενός νέου θεσμού για την πόλη.

Για δύο μέρες, το πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας (Ακαδημίας) «γέμισε» από εκδηλώσεις, συζητήσεις, θεατρικά δρώμενα, παιχνίδια και μουσική, σε ένα πλούσιο πρόγραμμα αφιερωμένο στην αλληλεγγύη, την ισότητα, την ανθρωπιά και την ελευθερία.

Η διοργάνωση στάθηκε αφορμή να συναντηθούν άνθρωποι διαφορετικών ηλικιών και προελεύσεων, με κοινό στόχο να εκφράσουν τη φωνή της αλληλεγγύης και του σεβασμού στη διαφορετικότητα.

Οι διοργανωτές εξέφρασαν τη συγκίνησή τους για τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου, σημειώνοντας πως το φεστιβάλ έδωσε «χώρο για να ανασάνουμε, να υπάρξουμε και να δυναμώσουμε».

“Το αντιρατσιστικό φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δύο μέρες για την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά, την ισότητα και την ελευθερία

Είμαστε πολύ συγκινημένοι/ες και χαρούμενοι/ες που καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα ένα τόσο σημαντικό φεστιβάλ για την πόλη, ένα φεστιβάλ που είχαμε όλοι και όλες ανάγκη για να ανασάνουμε, να υπάρξουμε και να δυναμώσουμε.

Βάζουμε μπρος τα επόμενα φεστιβάλ που θα ακολουθήσουν! Η αρχή έγινε, το φεστιβάλ θα γίνει θεσμός, ένας θεσμός που θα μπορεί να εκφράσει την φωνή της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας στην πόλη μας” αναφέρει το απολογιστικό μήνυμα των διοργανωτών.

Όπως δήλωσαν οι εμπνευστές του φεστιβάλ, η αρχή έγινε και το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αλεξανδρούπολης θα καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός.

Το ραντεβού δόθηκε για το 2ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ

 

Γ. Πανταζίδης

 

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr