Πρόκειται για διώροφο, διατηρητέο κτήριο, κοντά στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης
Την αναβίωση και αξιοποίηση ανενεργών ακινήτων έχει θέσει ως προτεραιότητα η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), θυγατρική του Υπερταμείου, τα οποία είχαν περιέλθει στο χαρτοφυλάκιό της και χρήζουν άμεσων και σημαντικών παρεμβάσεων.
Πιο συγκεκριμένα:
Στην Αλεξανδρούπολη, η ΕΤΑΔ διαθέτει προς πώληση διώροφο διατηρητέο κτήριο με υπόγειο σε κεντρικό σημείο, πλησίον του λιμανιού. Πρόκειται για ένα ακίνητο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και σημαντικού επενδυτικού ενδιαφέροντος.
Το ακίνητο αποτελείται από διατηρητέο διώροφο με υπόγειο, εμβαδού 564 τ.μ., το οποίο είναι χτισμένο σε οικόπεδο 282 τ.μ. Βρίσκεται σε κομβικό σημείο, επί των οδών Αρκαδιουπόλεως – Μαλγάρων 4, πλησίον του λιμένα, στο κέντρο της πόλης. Η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 260.000 ευρώ, με βήμα διαγωνισμού 5%.
Η τοποθεσία του ακινήτου το καθιστούν κατάλληλο για πληθώρα χρήσεων, όπως τουριστική ή εμπορική εκμετάλλευση, πολιτιστικές δράσεις, μεικτής χρήσης επενδύσεις.
Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω της πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τους όρους συμμετοχής και τις τεχνικές λεπτομέρειες. Η προθεσμία υποβολής φακέλου δικαιολογητικών λήγει την Τρίτη 7 Οκτωβρίου.
Οικόπεδο στη Χαλκιδική
Η τιμή εκκίνησης είναι στα 145.000 ευρώ, με βήμα διαγωνισμού 5%, και το οικόπεδο εκτείνεται σε 6.022,62 τμ.
voria.gr