Το Σάββατο 5 Ιουλίου, επισκέφθηκαν το δάσος Δαδιάς οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών ΠΜΣ “Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση”.
Όπως αναφέρει η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης, «περάσαμε μαζί δυο ώρες διάδρασης με παιχνίδι γνώσεων με τρεις ομάδες φοιτητών, τους «ασπροπάρηδες», τους «μαυρόγυπες» και τους «χρυσαετούς».
Συζητήσαμε για επαγγέλματα με περιβαλλοντικό περιεχόμενο και για τη ζωή στην ύπαιθρο. Ενημερώθηκαν για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα @europeansolidaritycorps από τους ίδιους τους εθελοντές μας, τον Jon και τον Eduardo από την Ισπανία και τη Floriane από τη Γαλλία που αντάλλαξαν με τους φοιτητές πληροφορίες και εμπειρίες.
Η συνάντησή μας έκλεισε με ποιήματα για το δάσος, τη φύση και τα πουλιά που έγραψαν επιτόπου οι φοιτητές και τα απήγγειλαν σε όλη την ομάδα».
Γ.Π.




